Pobjeda odbojkašica Ljubuškog

Sinoć  su odbojkašice Ljubuškog uknjižile svoju prvu pobjedu od ponovnog osnutka kluba i to na gostovanju kod "Troglava" u Livnu. Ljubušanke su priredile pravu odbojkašku predstavu i iznenadile navijače Livna koji su se okupili u velikom broju podržati svoju ekipu.

Konačan rezultat utakmice 3 – 1 ( 20:25 ; 25:19 ; 24:26 ; 18:25 ).

Klub se, nakon nekoliko godina stanke, ponovno pokrenuo prošle godine, kada je i krenuo sa službenim natjecanjem u Drugoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine. Kako ističe trener Ivica Bošnjak, prošlogodišnja sezona rezultatski nije bila toliko važna, najvažnije je bilo kod djevojaka usavršiti tehniku igre, poraditi na osnovnim elementima odbojke i postići natjecateljski duh. Prošlogodišnja sezona nije bila rezultatski najbolja, ali ove godine cure su ligu otvorile na najbolji mogući način, pobjedom protiv '' Troglava '' iz Livna. Važno je istaknuti da je ova ekipa najmlađa ekipa u ligi, većina djevojaka pohađa osnovnu i prvi razred srednje škole.

U idućem kolu odbojkašice Ivice Bošnjaka ugostit će ekipu Širokog Brijega. Ovo je za odbojkašice Ljubuškog jedna od važnijih utakmica u ovosezonskom dijelu, stoga vas ovim putem pozivamo da dođete na utakmicu, podržite naše odbojkašice i na taj način dovedete do još jedne pobjede.

Zdravko Jakiša [ ljportal.com ]

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad porastem, biću na proračunu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Ima li nam života ako "naši" ne pobijede? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Sustav veza i poznanstava Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari