Osam godina zatvora za pljačku automat kluba u Ljubuškom

ljubuski.info

Županijski sud u Širokom Brijegu u ponedjeljak je izrekao prvostupanjsku presudu kojom su Zvonimir Sušac (35) iz Ljubuškog i Ivica Rozić (30) iz Čitluka proglašeni krivim zbog kaznenog djela razbojništva uz uporabu oružja, te su osuđeni na ukupno osam godina zatvora, priopćeno je iz Tužiteljstva Zapadnohercegovačke županije u Širokom Brijegu.

Zvonimir Sušac osuđen je na jednu, dok je Ivica Rozić osuđen na sedam godina zatvora. Osim zatvorske kazne, optuženi će morati vratiti novac koji su pribavili izvršenjem kaznenog djela, te naknaditi troškove kaznenog postupka, rekao je viši stručni suradnik i službenik za odnose sa javnošću Županijskog tužiteljstva, Josip Aničić.

Optužnicom Županijskog tužiteljstva u Širokom Brijegu optuženima je stavljeno na teret da su dana 22. rujna 2017. godine u večernjim satima uz uporabu automatske puške izvršili razbojništvo u automat klubu u Ljubuškom kojom prilikom su, navode iz Tužiteljstva, otuđili novac u iznosu od 3.500 KM.

Te večeri optuženi su maskirani u potkape i sa automatskom puškom AK-47 ušli u automat klub s namjerom pribavljanja protupravne imovinske koristi, pa uzviknuli: Ovo je pljačka, daj pare, pucat ću, a potom je Rozić ispalio jedan hitac u neposrednu blizinu djelatnice, a Sušac uzeo novac iz blagajne, nakon čega su se udaljili u nepoznatom pravcu, priopćeno je iz županijskog Tužiteljstva.

Zvonimir Sušac je oslobođen od optužbe zbog nabavke i držanja vatrenog oružja, čija nabavka građanima uopće nije dopuštena, navodi Aničić te dodaje da s obzirom da je riječ o nepravomoćnoj presudi ista može biti pobijena žalbom Vrhovnom sudu Federacije BiH u Sarajevu.

Glas naroda

Bravo, bravo, šta reći, koju poruku poslati. Nemaju muda da ih više osude zato nam ke ovako. Pljačke i otimačine na sve strane, a zašto i ne bi kad dobiju godinu dana na koju se naravno mogu žaliti.Bože baci kamen i budi precizan

Svasta. Rozic sedam godina, Susac jedna godina. Bili su zajedno. Da mi je samo vidjeti obrazlozenje.

ovo je sigurno Hrstic donia odluku koja glasi, ne razumijem kako mogu dvojica ukrasti ono sto stane samo u jednu ruke jedne osobe "Hrsticeva teorija" prema tome zbrajajuci 2 i 2 dobio sam 8 i tako je nastao jedan vise okrivljeni i jedan manje

Naj lakse o drugima mucat i mest tudja dvorista a svoje pod tepih .stara nasa poslovica vidi trn u drugog a u sebe brvno ne vidi

Dasta, jadni ljudi niko ne pita kako je njima bilo zivit bez posla i bez para. Sram vas bilo|

ma da 8 godina za obicnu pljacku a ove sto javno milijune uzimaju i javno pljackaju oni se stite kao da nikad nista nije bilo..jadni smo i gotovo.

Da moraju osudit nekog da bi se neki i sakrili i milijuni okrecali to je nasa drzava i vlast

Taj Zvonimir(Zvonko)je predpostavljam unuk od Zvonke Mandića?Koliko se kletvi i koliko se suza prosulo radi te životinje od čovjeka,ako je još živ?Teško to na dobro može izać,Proklet bio što kapu okrenu,i proklet bio što pobi svoje suborce,svoje prijatelje,zato mira nikad nećete imat.

manje bbi dobili da su nekog ubili ili ukrali nekome auto nego ovako kad su opljačkali pljačkaše

Sad ćemo kume platiti ta 3 mjeseca sto su ostala. A nek ovi pričaju priče. Sve pohvale sutkinji na primjernoj kazni. Nećemo žalbu ulagati.

Tko ce sad mise krast kad je zoka susac u prdekani

Onaj sto to prica pjevaIjki djete napravio tolikoo hahaahaa

Osam godina zatvora za pljačku automat kluba u Ljubuškom
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Zatvoren krug propadanja Hrvata u BiH Višnja Starešina | Slobodna Dalmacija
ljubuski.info
Jedinu zastavu na prosvjed donijeli Zaboravljeni branitelji Ratni poručnik, Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Piralen - Mostarska skraćenica za otkaz! Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Sama svoja veleposlanica Ružica Zeljko

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari