Dvije radionice o obiteljskom mikropoduzetništvu u turizmu

ljubuski.info

Otvoren je poziv na radionicu "Obiteljsko mikropoduzetništvo u turizmu - obiteljski smještaj - Posao za cijelu obitelj" u okviru projekta "Razvoj i diverzifikacija turističke ponude u Zapadnohercegovačkoj županiji" čiji je koordinator projektnih aktivnosti Ured Vlade Zapadnohercegovačke županije za europske integracije.

Radionica će se održati u ponedjeljak, 17. prosinca 2018. godine te u utorak, 18. prosinca 2018. godine, s početkom u 9:30 sati u hotelu "Bigeste" koji se nalazi u Ulici hrvatskih branitelja 69 u Ljubuškom.

Ova radionica se odnosi na razvoj ruralnog turizma u Zapadnohercegovačkoj županiji, a biti će predvođena od strane stručnjaka za razvoj ruralnog turizma Nede Pinezića. Ciljana skupina ove radionice su svi potencijalni zainteresirani iznajmljivači privatnog smještaja u Zapadnohercegovačkoj županiji.

Na radionici će biti obuhvaćeni svi važni elementi vezani za ruralni razvoj te pojašnjenja za pokretanje privatnog smještaja u domaćinstvu. Također će biti detaljno opisane najtraženije vrste smještaja, potencijalna konkurencija, ciljane skupine, pripremanje objekta za posao i propisi, marketing promocija i prodaja, kalkulacija cijena i troškova, obiteljsko mikropoduzetništvo te ostali najvažniji čimbenici koji će pridonijeti što kvalitetnijem razvoju ruralnog turizma i ponude u ovom smislu u Zapadnohercegovačkoj županiji.

Ova aktivnost je financirana u okviru projekta MarketMakers, koji je dio napora Švicarske vlade za pomoć Bosni i Hercegovini na putu prema europskim integracijama, a čine ga konzorcij Helvetas Swiss Intercooperation i Kolektiv d.o.o.

Vaše sudjelovanje biti će od izuzetne važnosti za izradu kvalitetnog Plana razvoja turizma Zapadnohercegovačke županije, odnosno stvaranja podloge za dobro pozicioniranje Zapadnohercegovačke županije na turističkoj karti, stoji u pozivu iz Ureda Vlade ZHŽ za europske integracije.

Glas naroda

'aj te vi dico u njemačku i irsku ovi uhljebi vas samo navlače na priču kao i za cmilje, njima promocija vama pušiona, zato pamet u glavu dok ste još mladi idite zaradite sebi mirovinu za stare dane.
dani domoljublja su prošli UDBA preuzela, raseljava li raseljava, a svi šute najviše ostaje žal za šutnjom crkve odnosno pojedinaca koji vode podaničku politiku crkve.
za vrime tite crkva je bila uz narod sada je uz Udbaške izdanke za par škuda i kraj se da predvidjeti.
odnosno ne crkva jer narod je crkva, već pojedinci koji vode politiku crkve.

Gdje Vam je Turistička zajednica?

Nisi kazao koliko ce ko zivjeti poimenice i docekati tu tvoju njemacku mirovinu.
Nisam ih puno vidio koji su se vratili iscjedjeni od rada a da su se nauzivali mirovine.Uglavnom su brzo dobili drveno odijelo.

Dvije radionice o obiteljskom mikropoduzetništvu u turizmu
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Zatvoren krug propadanja Hrvata u BiH Višnja Starešina | Slobodna Dalmacija
ljubuski.info
Jedinu zastavu na prosvjed donijeli Zaboravljeni branitelji Ratni poručnik, Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Piralen - Mostarska skraćenica za otkaz! Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Sama svoja veleposlanica Ružica Zeljko

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari