U subotu peto zajedničko kićenje bora u Ljubuškom

ljubuski.info

Članovi "Obiteljskih susreta" župe Humac, JP Parkovi, Dječji svijet i udruga Agape organiziraju zajedničko kićenje bora u Parku Hrvatskih banova, uz podršku svih vrtića iz ljubuške općine, Općine Ljubuški i svih vas.

Zajedničko kićenje bora održat će se u subotu 15. prosinca 2018. u 17 sati. "Duo Maxime" (Mislav i Dino) će uz prigodne pjesme upotpuniti predblagdansku atmosferu!

Tvoj zadatak je ponijeti komad nakita po želji (možeš ga izraditi sam) i staviti ga na bor. Povedi sa sobom mamu, tatu, susjedu, brata, sestru, poznanike i svi zajedno okitimo bor za naš grad Ljubuški kao velika radosna obitelj.

Neka i ove godine gradski park bude prepun dobrih želja, toplih pogleda, lijepih riječi, razumijevanja, prihvaćanja, vjere i ljubavi. Dođi u subotu 15. prosinca u 17 sati u gradski park, ponesi ukras, postavi ga na bor, pogledaj jaslice i pomoli se za svoj grad, za sve nas.

Nakon kićenja uputiti ćemo se do Trga Franje Tuđmana i sudjelovati na otvaranju Adventa u Ljubuškom u organizaciji udruge mladih Agape, poručuju organizatori.

Glas naroda

Kriminalna organizacija parkovi na celu s nasim Barbom i Crkva u duetu,treba izbjegavat i kicenje bora s tom mafijom koja nam je unistila grad..mi koji nismo uhljebi cemo kuci da kitimo bor a vi se sepurite po parku da vas neko vidi

e baš si kršćanin pravi vidi se iz aviona ma čak iz space shuttlea

U subotu peto zajedničko kićenje bora u Ljubuškom
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Zatvoren krug propadanja Hrvata u BiH Višnja Starešina | Slobodna Dalmacija
ljubuski.info
Jedinu zastavu na prosvjed donijeli Zaboravljeni branitelji Ratni poručnik, Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Piralen - Mostarska skraćenica za otkaz! Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Sama svoja veleposlanica Ružica Zeljko

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari