Učenici iz Ljubuškog osvojili drugo mjesto u volontiranju

ljubuski.info

Učenici Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić Gračine – Ljubuški osvojili su drugo mjesto na "Osmoj Galeriji volonterizma".

Osma Galerija volonterizma, završna manifestacija projekta "Volontiranje je cool!", kojom se, sada već tradicionalno, obilježava Međunarodni dan volontera, održana je početkom tjedna u prostorijama hotela Hills na Ilidži.

Manifestacija je na jednom mjestu okupila više od 200 volontera iz čak 40 osnovnih škola sa područja Kiseljaka, Bugojna, Foča-Ustikolina (FBiH), Goražda, Gruda, Ilidže, Ilijaša, Konjica, Ljubuškog, Čapljine, Mostara, Posušja, Sarajeva, Širokog Brijega, Stoca, Trnova FBiH i Vogošće.

Učenici i njihovi voditelji su predstavili volonterske svojih škola, a učenici iz Ljubuškog osvojili su drugo mjesto.

U sklopu projekta ove godine učenici su "odradili" impresivnih 50.000 volonterskih sati. Na završnoj manifestaciji su razmijenili iskustva koja su stekli sudjelovajem u projektu "Volontiranje je cool!”, ali i promovirali korisne efekte volonterizma, te su pozvali vršnjake na razmišljanje i uključivanje u volonterski rad.

OŠ Ivane Brlić Mažuranić

Glas naroda

Bravo djeco,učite sad vas čeka izdašan ispit,kad budete volontirai migrantima,muslimanskim useljenicima,učite što su halal proizvodi itd.

Učenici iz Ljubuškog osvojili drugo mjesto u volontiranju
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentari ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari