Potvrđena optužnica protiv bračnog para Šimić za ubojstvo novorođenčeta

ljubuski.info

Županijski sud u Mostaru je potvrdio optužnicu Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanskwe županije kojom se Mile Šimić (56) i Mladenka Šimić (28) iz Dragićine kod Gruda terete za uojstvo svog tek rođenog muškog djeteta.

Kako je potvrđeno iz Tužiteljstva HNŽ, ovaj bračni par optužen je da je 6. rujna ove godine počinio ovo gnjusno nedjelo.

Nekoliko dana kasnije 12. rujna javnost je saznala da je na lokalitetu Kobilovača kod Mostara bračni par iz Dragićine kod Gruda svoje tek rođeno muško dijete bacio u žbunje i šipražje, u provaliju pored ceste prema Čitluku.

Prvooptuženi Mile Šimić došao je u Mostar po suprugu koja se porodila u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici (SKB) Mostar, i to u pratnji dvoje maloljetne djece, a nakon što su svi zajedno krenuli vozilom u pravcu Čitluka, u namjeri ubojstva novorođenčeta, on je zaustavio automobil na Kobilovači pored makadamskog proširenja. Njegova supruga je tada izvela djecu iz automobila te se s njima udaljila, a Mile je uzeo korpu s novorođenčetom te je bacio u provaliju.

Novorođenče je, prema optužnici, usljed toga glavom udarilo o tvrdu podlogu i zadobilo masovne ozljede kostiju glave. Usljed tih ozljeda je nastupila smrt, nakon čega su se optuženici vratili u vozilo i zajedno sa djecom zaputili se kući.

Također, Šimiću je produžen pritvor, koji može trajati do izricanja presude ili nove sudske odluke. Djeca ovog bračnog para smještena su u "Majčino selo" u Međugorje.

Glas naroda

Obadvoje na dozivotnu ,to su monstrumi a ne roditelji .

triba svatko ko pročita ,jedan očenaš za tu obitelj.

Malo si zakasnio za molitvu pajdo za ovakve ne treba molit .

Prestrašno

Jadna dica i sva druga po domovima i slicnim ustanovama :(

Potvrđena optužnica protiv bračnog para Šimić za ubojstvo novorođenčeta
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari