Neka Inzko pokuša katalogizirati nečija prava u svojoj Austriji!

ljubuski.info

Kada pomislimo kako su OHR i međunarodna zajednica svojim ponašanjem dotakli dno, Valentin Inzko nas iznenadi. Izjava kako bi trebalo napraviti katalog svega što Hrvati imaju, koliko postotaka itd. je ponajbolji dokaz kako je međunarodna zajednica totalno izgubila busolu i stavila se na stranu bošnjačkih radikala.

Zamislite da u Inzkovoj Austriji najveći državni autoritet izjavi kako bi valjalo napraviti katalog svega što ima određeni narod, etnička skupina, da se vidi po svim razinama da li imaju puno ministara i koliko je to postotaka. Zamislite da u SAD-u primjerice netko slično izjavi za afroameričku ili gay populaciju. Najmanje što bi se dogodilo jeste odstupanje sa pozicije, a vjerojatno bi se dogodio doživotni izgon iz javnog života.

Staviti nekoga u kategoriju, broj, to je ultimativna forma stavljanja nekoga u okove. Znači da taj netko može raspolagati i kretati se samo unutar točno određenih granica. Ograničava mu se sloboda unutar okvira u koje ga zatvara jači, brojniji, naoružaniji. Ukoliko iskaže volju za kretanjem van tih granica, snosi posljedice po svoj život. Riječi su ovo Elie Wiezela s kojima je u jednoj od svojih knjiga opisao začetke zla koje je kasnije kulminiralo u progon Židova u 2. Svjetskom ratu, nudeći odgovor na temu značenja brojanja nečijih prava.

Inzkova inicijativa za katalogiziranje "svega što Hrvati imaju" nije ništa drugo nego baš volja brojnijega za ograničavanje slobode malobrojnijem. Ograničavanje prava onome koji ne želi ništa tuđe, nego isključivo se bori za svoje osnovno ljudsko pravo suvremenog demokratskog društva: birati i biti biran.

Inzko je praktično postao glasnogovornik bosanskog vezira, pa ponavlja izjave Bakira Izetbegovića i njegovih begova koji su prije izbora u više navrata govorili kako Hrvati u FBiH čine 22% stanovništva FBiH, a u vlasti sudjeluju sa 40%, dok na razini BiH čine 12%, a sudjeluju u vlasti sa 33%. Bošnjaci će se morati u skorijoj budućnosti izboriti za prestanak diktature manjine nad većinom.

Bakir je očigledno u toj borbi protiv "diktature manjine nad većinom" dobio najjačeg mogućeg saveznika. Ono što nikako ne možemo shvatiti jeste kako nitko od tih preplaćenih nižerazrednih diplomata ne shvaća kako podržavanjem bošnjačkog političkog nasilja ne samo da vode BiH u propast, nego u biti baš pomažu tom hrvatskom koruptivno uhljebničkom establišmentu protiv kojeg bi se tobože borili "katalogiziranjem" prava Hrvata u BiH. Svojim ponašanjem im na pladnju daju opravdanje za politiku zlouporabe pozicija za svoju osobnu i interesnu korist, osuđujući i nas hrvatsku oporbu na zbijanje redova s njima po pitanjima nacionalne politike.

Po tko zna koji put pozivamo veleposlanike zemalja PIC-a da profesionalno i temeljito ispitaju angažman Valentina Inzka, te ako on samostalno ne odstupi radi toga što je glavni izvor nestabilnosti u BiH, da oni učine potrebne aktivnosti prema Vijeću sigurnosti UN-a kako bi ga se smijenilo.

Hrvatska republikanska stranka

Glas naroda

Mene HRS svaki put oduševi ali kakav smo mi narod vidi se po rezultatima na izborima

Incko je u pravu Hrvatskim predstavnicima odnosno HDZu daj dobri fotelja pozicija i nestaje sva ugroženost Hrvata. Glavna najveća zdravstvena tegoba kod hdz predstavnika su hemroidi dugo sjedenje bez ikakve aktivnosti.

Ovoga treba sto hitnije sutnuti iz BiH. Sve sto nevaIja dolazi od njega i njegovi institicija..

Hitler je Austrijanac.Inzko je Austrijanac.Obadvojica rade katalogizaciju.Prvi Zidova a drugi Hrvata.
Katalogizacija im je u genima.
Zbog njihove katalogizacije mnogi su patili.

Čovićeva ekspozitura a ono ćelavo što je prevarilo birače i oko 8000 glasova nabacilo HDZ BiH, je demagog i prodana (HT) duša.

Vidimo po Skupštinama županijskim koja stranka je Čovina ekspozitura a koja nije ;-)

Lajanje i laganje najbolje idu hrs. Kao da bi i oni neki postotak vlasti koji im ne pripada. Sada bekani mogu vidjeti kuda ide njihovo zalaganje za "jedan čovjek jedan glas" u Mostaru. Ako bude po procentima e onda je gusto. Malo stolica a puno gu.zi.ca.

Kojim Skupštinskim županisjskim živ bio?-:)

HDZ je voljan za bilo kakvu vlast sjednit u fotelju punu prosutih raslinga i hrđavi čivija nema tu naroda nigdje.

Došao pola godine ostade preko pet godina.
Došao kao Alija Sirotanović otići če ka multi milioner.
Ajde bolan briga njea samo njegova guza.

hrvati u hercegovini su ugroženi od grabeži kradeze uhljeba a zakon na koji se žali poklonio nam je naš maršal -pardon poglavnik pardon vrhovnik franjo tuđman
šta sa tim imaju muslimani oni ga samo poštuju a draganče pravi vile po moru i šalje emisare u aluminij po lemozinu njega zakon i ne zanima dok nije izgubio fotelju
sa bošnjacima se da sve dogovorit osim rasturanja države što je i logično
nemojmo krivit druge za svoje gluposti u laži su kratke noge to je naučio i gospodin bez ikakvih rezultata dragan čović oficir jna a kasnije prvi čovek kradezea

ovaj incko bi trebao da ide kući da išta vrijedi ja mislim da ga oni nebi pustili da dodje ovamo a on ako voli narode iz bih neka se odrekne plate tko ga plaća jel austrija ili bih on je ovde samo da nas opljačka kao i svi ostali sa zapada ako su nam prijatelji i žele nam pomoć neka otvore neke pogone da možemo od svoga rada živiti oni su veliki [ * neprimjereno * ] i nosi vas djava što prije odete nama će te naj bolje pomoći bando fašistička hitler je napadao puškom a vi parama došli ste na granice bivšeg nacizma

Neka Inzko pokuša katalogizirati nečija prava u svojoj Austriji!
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari