Uručeno 35 rektorovih nagrada i predstavljen novi predsjednik Studentskog zbora

ljubuski.info

Povodom obilježavanja Dana Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru na Filozofskom fakultetu uručeno je 35 Rektorovih nagrada najboljim studentima te obznanjen novi saziv zbora.

Dobitnici Rektorovih nagrada su simboli ovog Sveučilišta i simbol ovog društva. Na tim mladim ljudima je da sutra afirmiraju ne samo Sveučilište u Mostaru nego afirmiraju društvenu zajednicu u koju će doći i organizacije i institucije u kojima će raditi. To još jedanput potvrđuje kvalitetu rada na ovom Sveučilištu, a s druge strane da imamo i ozbiljne studente koji mogu usvojiti najbolja znanja, znanja koja su danas konkurentna ne samo u Bosni i Hercegovini nego u europskom znanstvenom i obrazovnom prostoru i cijelom svijetu, kazao je rektor Sveučilišta u Mostaru Zoran Tomić.

Pomoćnica rektora za nastavu, studente i pravna pitanja Sveučilišta u Mostaru Vesna Kazazić naglasila je kako Sveučilište postoji radi studenata te kako je ovaj saziv Studentskog zbora bio najbolji do sada.

Rektorova nagrada veliki je poticaj za sve dobitnike, ali i dokaz našim roditeljima da marljivo radimo i dajemo vlastiti doprinos Sveučilištu. Ovo je posebno priznanje za moj rad te za mene ima posebnu vrijednost, istaknuo je Ivan Volić student prve godine diplomskog Studija hrvatskog jezika i novinarstva te dobitnik Rektorove nagrade za promicanje Sveučilišta u Mostaru.

Marko Džoić oprostio se od funkcije predsjednika Studentskog zbora te zahvalio svim suradnicima i studentima na suradnji.

Novi predsjednik 19. saziva Studentskog zbora je Marijan Tustonja student druge godine diplomskog studija Socijalnog rada na Filozofskom fakultetu.

Iako je u istupima istaknuto kako sveučilište postoji radi studenata, u priopćenju nisu navedeni studenti, dobitnici rektororovih nagrada.

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari