Samostalna izložba Zdravka Rogića u Gradskoj knjižnici Široki Brijeg

ljubuski.info

U suradnji Gradske knjižnice Široki Brijeg i Knjižnice Ljubuški, u okviru manifestacije "Advent u knjižnici", upriličit će se samostalna izložba slika ljubuškog slikara Zdravka Rogića.

Svečano otvaranje izložbe upriličit će se u ponedjeljak 10. prosinca 2018. godine, s početkom u 18 sati, u prostorijama Gradske knjižnice Široki Brijeg.

Izložbeni postav predstavit će prof. Mate Grbavac. Svečanost otvaranja izložbe bit će uveličana prigodnim glazbenim točkama.

Svi posjetitelji Gradske knjižnice Široki Brijeg u razdoblju od 10. do 14. prosinca 2018. godine, bit će u prigodi vidjeti prekrasne motive koji dominiraju na slikama autora - stare kuće, šipci, smokve, lavanda, smilje te vodopadi Kravice i Koćuša.

Ukratko o slikaru:

Zdravko Rogić rođen je u Ljubuškom 19. ožujka 1954. godine. Svoje zanimanje prema slikarstvu pokazao je još u osnovnoškolskim danima kada je dobivao razne nagrade za svoja likovna djela. Prvu samostalnu izložbu imao je 1980. godine , u hotelu "Bigeste", u Ljubuškom. Imao je više skupnih izložbi od kojih se nadasve ponosi na izložbu u Ljubuškom na kojoj je izlagao s poznatim akademskim slikarom Hamom Ibruljem, od kojega je zapravo i naučio razne slikarske tehnike koje i danas primjenjuje.

Knjižnica Ljubuški

Glas naroda

Svaka cast Zdravko i pozdrav svim Radiscanima.

Samostalna izložba Zdravka Rogića u Gradskoj knjižnici Široki Brijeg
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari