Proračun općine Ljubuški na javnoj raspravi do 12. prosinca

ljubuski.info

Na temelju članka 121. Statuta općine Ljubuški ( "Sl glasnik općine Ljubuški", broj:4/06, 2/08, 4/09 i 4/12) i članaka 99., 100., i 101., Poslovnika o radu Općinskog vijeća Ljubuški ( "Sl. glasnik općine Ljubuški broj: 4/08), Općinsko vijeće Ljubuški na XXII. sjednici održanoj 30.11.2018 godine, donosi

Zaključak o stavljanju nacrta odluke o proračunu općine Ljubuški za 2019. godinu na javnu raspravu

I

Predloženi nacrt Odluke o Proračunu općine Ljubuški za 2019. godinu će biti objavljen na službenoj web-stranici Općine Ljubuški za čiju objavu se zadužuje Služba za gospodarstvo i financije općine Ljubuški po završetku sjednice Općinskog vijeća. Sudionici javne rasprave pisane materijale nacrta Odluke o Proračunu općine Ljubuški za 2019. godinu moći će preuzeti u prostorijama Službe za gospodarstvo i financije općine Ljubuški, svakim radnim danom do završetka javne rasprave.

II

Za nositelja aktivnosti u svezi organiziranja i vođenja javne rasprave zadužuje se Služba za gospodarstvo i financije općine Ljubuški.

III

U javnoj raspravi sudjeluju uz predlagača nacrta odluke o Proračunu i svi zainteresirani građani općine Ljubuški, napose oni na koje se predloženi nacrt Proračuna za 2019. godinu direktno odnosi (predstavnici javnih poduzeća i ustanova, mjesnih zajednica, udruga građana i nevladinih organizacija).

IV

Rok za provođenje javne rasprave u smislu organizacije i priprema započinje usvajanjem ovog Zaključka. Javna rasprava traje od 30. studenoga do 12. prosinca 2018. godine. U navedenom roku zainteresirani mogu svoje sugestije, primjedbe i prijedloge dostaviti Službi za gospodarstvo i financije putem prijemnog ureda ili na e-mail: proracun [at] ljubuski.ba.

V

Nositelj aktivnosti na organiziranju i vođenju javne rasprave će prikupiti i obraditi mišljenja, prijedloge te će sastaviti izvješće o provedenoj raspravi i navedeno izvješće dostaviti Načelniku na razmatranje i prihvaćanje. Općinski načelnik će razmatrati primjedbe i prijedloge te opravdane nastojati ugraditi u prijedlog Proračuna općine Ljubuški za 2019. godinu, uz napomenu da Proračun treba biti donesen do kraja kalendarske godine tako da stupi na snagu i da se može primijeniti od 1. siječnja 2019. godine. Tijelo ovlašteno za provedbu javne rasprave se obvezuje da šira javnost putem tiskanih materijala, dokumenata na službenoj web-stranici, medija i ostalog bude upoznata s predloženim inicijativama i zaključcima javne rasprave.

VI

Ovaj Zaključak stupa na snagu danom donošenja, a objavit će se u "Službenom glasniku općine Ljubuški".

ljubuski.ba

Glas naroda

Viđaj ovih što su digli šape na slici

Stipe Bubalo nije znao voditi financije u Unitradu,pa dobio otkaz tamo...i sad da on radi na opcinskom proracunu ,smijesno zar ne!
Uzdanica HDZ 1990 ,pa HDZ BiH,jedino nije bio u Demokratskoj fronti...

ovi su ti bolan protiv, Šajka i Bukmir

Spašavaj se tko može nema ovdje života još zadugo

aji iđi, šta čekaš?

Moj "gostu" ne triba ti dvaput reć ,okreni se oko sebe ako imaš oči bit će ti jasno?
Strategija Kra-deze tj.KPJ da raselili,asimilira puk, pa ako nikako onda toliko ogorčit,ojadit,ubit svaku nadu svojim "zalaganjem" npr.
Kad branitelji HVO-a zajedno sa borcima iz Armije BiH traže prava onda je to izdaja?
Kad KPJ-HDZ gubi vlast onda sporazum ne bi li sačuvali fotelje i vlast Čović-
Izetbegović sporazum je u interesu Hrvatskog puka i čovjeka?
Koje licemjerno,poltr-onsko, vlastohlepno ponasanje? Sramotno fuj,fuj!

Izdvojiti sredstva da se obnovi onaj dio grada di je autobusna stanica ,treba natjerati vlasnika da uloži u kolodvor ili ga oduzeti.pozdrav

bivši direktor autoherca vlasnika autobusne sada radi niže rangirane poslove u parkovima, gosp. kreja iz lisica, pa vam je sve jasno valjda

Koliko je koštala obnova općine , obnova a oluke nisu promjenili.

sve radove oko općine i u ljubuškom plaća eu jer općina je u minusu više nego vrjedi

Kako god, ružnija je sad nako ove nazovi obnove.
Tako izgleda bezlično, bez trunke živosti.
Prije je bila lijepa za pogledati, sad izgleda kao i njezini djelatnici, ima je, a u stvari nema ili ima?
Tu je, al nitko ne zna zašto je tu, a načelniku nije ni lako uz toliko savjetnika sve na kraju mora sam

LJubuski je grad bez ljudi,bjezite dok jos nije kasno

Proračun općine Ljubuški na javnoj raspravi do 12. prosinca
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari