Uspješan koncert Silvie Vukojević i Maje Kožul

ljubuski.info

Nakon nastupa u Mostaru i Čapljini, flautistica Maja Kožul i pijanistica Silvia Vukojević su sinoćnjim koncertom u crkvi sv. Kate u Ljubuškom završile ovogodišnju mini koncertnu turneju.

U crkvi u Ljubuškom sinoć se okupio lijep broj posjetitelja, a ljubitelji klasične glazbe su imali prilike uživati u izvedbi djela Rudolfa Tillmetza (Ungarische Phantasie, op. 25), Franza Schuberta (Ständchen), Seigfrieda Karg-Elerta (Chaconne - za flautu solo), te Mikea Mowera (Sonata Latino, I. Salsa Montuno, II. Rumbango, III. Bossa Merengova).

Koncert je popraćen neuobičajeno dugotrajnim pljeskom zadovoljne publike.
Jako smo sretne, baš nam je drago da je bio dosta posjećen koncert, uistinu je bila lijepa atmosfera za svirati. Meni i Maji je ovo treći koncert u nizu, ali i najljepši, jer radimo tu u Glazbenoj školi, pa je tu bilo dosta naših đaka, rekla je nakon koncerta Vukojević.

Kožul je dodala kako je uistinu poseban osjećaj za umjetnika biti nagrađen pljeskom i pažnjom od publike.
To itekako ostavlja dojam, ali ne samo pljesak, nego i sam osjećaj sviranja i nastupanja, to uvijek zarazi umjetnika, tako da ja i Silvija nastavljamo suradnju. Već smo razgovarale o tome, planiramo još ovakvih događaja napraviti, rekla je Kožul.

Radio Ljubuški

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari