Osim u Grudama, eksplozivom raznesen i bankomat u Vitini

ljubuski.info

Policija u Zapadnohercegovačkoj županiji traga za nepoznatim razbojnicima koji su u noći s nedjelje na ponedjeljak i s ponedjeljka na utorak raznijeli eksplozivom dva bankomata u Županiji iz kojih su pokupili novac. Oba bankomata nalazila su se u sklopu tržnih centara Namex koji su pretrpjeli znatna oštećenja.

Kako je potvrđeno iz policije, tijekom noći s nedjelje na ponedjeljak raznesen je bankomat u naselju Vitina u Ljubuškom, dok je u noći na utorak raznesen bankomat u mjestu Drinovci u općini Grude.

U Ljubuškom se navodno radilo o eksploziji slabijeg intenziteta i razbojnici se nisu uspjeli domoći novca iz unutrašnjosti.

U Grudama je eksplozija bila razornija i pokupili su novac. Osim što su raznijeli bankomat, u Grudama su razbojnici i pucali iz vatrenog oružja. Tom prilikom propucan je automobil građanina koji je slučajno naišao.

Iz policije su kazali kako je istraga u tijeku, te da će s više informacija raspolagati naknadno.

Glas naroda

Nitkovi, de se vise Vitine okanite, ne moremo vatspa!!!

Biti će sve gore i gore!!!

ovo je još dobro dok se po kućama ne pođe upadati noću s oružjem, jer kod nas se ne postavlja pitanje tko je imao motiv za to i tko ima informacije o zaštitarima i tko ima sredstvai znanje da to napravi i gdje novci završavaju

Ja znam šta je bilo i ko je ovo napravio. Neko je raznio bankomat da bi ga cilog odnio i negdi rastavio i uzeo pare ili ako se rastavi sam nakon eksplozije na licu mista da odma uzme pare, a to je napravio ko zna kako se barata eksplozivom oružjem, siguran sam. Eto policijo.

Ljudi nemaju para dobro da ne ubijaju jos..

U vitini nije raznesen,probali obit al nisu uspili...

Krediti A jamci pritiskaju a Njemačka daleko dobro je nema mrtvi glava banke kamatu 1% gore vuk sit ovce na broju. Uvjek smo se pitali kada će ovdje doć Amerika došla je prije nego smo mislili. Sve je ovo dijo demokratskog folklora djava je para.

pljacku rade pripadnici HDZ-a

jeli vas stid ti komentara rat je davno prosao,u mom selu ih je pola na socijali i pomoci i sad a mangupi piju po kafanama i na bingu su a socijala stize sto se tice onog sto ga krediti pritiskaju pajdo kako si digao sad vrati i mene banke svaki dan nude sa kreditima meni to netreba bio sam jednom u problemima sa bankom i nikad vise pokrijes se koliko mozes

Pa kome ce ukrast nego banci! Banka jedina i ima nase pare! Tako i treba,kradi bogatima i daji sirotinji!
Dosta su i oni od nas krali! To bi trebala bit drustvena akcija vikendom!

Sto mu gromova, ja dosad krao sirotinji i davao bogatima... nešto sam očito pogrešno skonto?!

Osim u Grudama, eksplozivom raznesen i bankomat u Vitini
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari