Nova duhovna pjesma mladog Kanađanina ljubuških korijena

ljubuski.info

Pjesmu "Ti (Ti mi budi)" izvodi Tomislav Nosić, mladi Hrvat iz Kanade koji svoj glazbeni put gazi od najmlađih dana. Tomislavovi roditelji su iz Radišića te se, ovim putem, rado predstavlja ljubuškoj publici.

Glazbu i tekst pjesme potpisuje Tomislav Marić. Aranžman i produkciju, uz Tomislava Nosića, potpisuje mladi američki glazbenik Arthur Ward.

Tomislav Nosić rođen je 11. prosinca 1989. u Kanadi. Dao se u glazbene i pjevačke vode od najranije dobi. Početak njegovoj ozbiljne pjevačke karijere je bio u ožujku 2008. u Kanadi, kad je počeo pripremati prvi album. Njegov album simbolična naziva "Donija sam grudu zemlje" sadrži deset skladbi, u modernom pop ritmu s lijepo upakiranim fragmentima etno instrumenata, a sadrži i jednu skladbu na engleskom jeziku. Nastupao je na mnogobrojnim glazbenim natjecanjima u BiH i u Hrvatskoj kao što su Etnofest Neum, Festival zabavne glazbe Bihać, Marko Polo Festival, Melodije Hrvatskog Juga, Glas Ploča i PapaFest.. Cilj i želja mu je imati dugotrajnu i plodnu glazbenu karijeru.

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari