HSP BiH traži novog predsjednika

ljubuski.info

Stanko Primorac podnio je neopozivu ostavku na mjesto predsjednika HSP-a BiH nakon čega je donio odluku o sazivanju izvanrednog sabora stranke.

Kako stoji u odluci, koju potpisuje Primorac, izborni sabor održat će se najdalje u roku od šezdeset dana. U odluci se navodi kako ona stupa na snagu danom donošenja, odnosno 22. studenoga 2018.

Primorac je odluku o neopozivoj ostavci donio ranije te o tome izvijestio nadležna tijela u stranci još u srpnju ove godine.

Primorac je HSP BiH preuzeo na redovitom saboru u prosincu 2015. Prije njega stranku je vodio Zvonko Jurišić koji se na proteklim izborima našao na listi za Skupštinu ZHŽ-a ispred HSP-a BiH kojem je predsjednik Nikola Raguž.

Večernji list

Glas naroda

Hoće li se vratit konobarenju?

Prica Se da pero rasic oce da preuzme stranku, okuplja staru nasu ekipu, stoji ga zivko valjda I neki list

Cane dragi ne radi to jer si jos vise doprinio jednoumlju.Politicki pluralizam i demokracija se temelje na visestranackom sustavu ovako si samo liderskoj zlocinacko,udbaskoj stranci omogucio monopol ili jednoumlje .Mnogi su hrvati , bosnjaci bili clanovi hsp i simpatizeri pa zato moras se borit do kraja za svoj bezglavi narod.Ako su ti kriminalci zaprijetili likvidacijom ili ne daj boze smaknucem clanova onda se skloni i pakuj kofere za prijateljske zemlje EU.

Nemoj da on spašava išta sve što je radio u životu to je propalo. I na kraju on posta obična propalic.

koliko znam prvi predsjednik HSP-a BiH je bio udbaški agent umjetničkog imena Zaim, računa čovik iz partizana u ustaše popriiko , ma sve je to lakrdija mislim tih 10-ak HSP-a samo osobni interes sramota, dali smo vam šansu ili prigodu u županiji 2006-2010 a vi pohasili ko niko ,i zato nikad više

Tako je samo ageze

Mozda sad i ima buducnosti za HSP

Biće Ćane Primorac ponovno predsjednik ili Koroman

Ima tu još Ljubušaka sa apetitom koji su osjetili priliku jel tak ili nije tak.

Novi predsjednik treba koalirati s DF om ipak smo mi za BiH do Drine

Svi smo za Peru rasica on zna kako naprijed, ima covik iskustvo dugogodisnje u politici '' spijunski odradi posa u svakoj stranci u kojoj je bio, Tako da boljeg stratega nema

Ima Zrinko bolji od Pere već je se začešlja.

Ode još jedan [ * neprimjereno * ]k izdao si Generala Blaža Kraljevića pa si izdao sve branitelje potpisivajući lažne invalidnine i zapovijedne dužnosti pa si sa Lagunđijom i SDP izdao Hrvatski narod za šaku srebrenjaka u povijes ćeš biti upisan kao najveće zlo u Pravaša u BiH. Pogledaj se u ogledalo i vidjećeš na što si došao jadniče jadni.

Dosa ti kraj cane sad sve lipo reci Šta znas o Kraljevici i njegovim momcima

HSP stranka zvana Maratonka nema kome nije pretrčavala daš joj glas radi BLAJBURGA oni se sutra naslikavaju ispod tite u Lagumdzije u SDP u. Daš im glas da stanu HDZ ovom kriminalu oni se naslikavaju U čovićevom krilu u tkz HNSu nikad više sretno.

ćanketov hsp je obtrčao zadnji krug, bye, bye, na bunjište prošlosti

a đe je glumac Viktor Kvesić nekadašnji ministar branitelja pa moga bi on bit predsjednik hahahahohohoho

Eno Kvesica na blidinju ganja kera i plasi vrane

Titova slika im je visila u kući.

Pa kome je da ostavku kad je sam ostao

Nemoj tako biti ciničan ostao je Vito filmska zvijezda..

Koje gluposti i gadosti se mogu procitati od anonimnih komentatora da majka ne radja vise takve...

Vito jesi to ti! Natezes li malog

Ahha,haha, ova je dobra, moga bi prakaratur Zrinko sada priuzet stranku i u koaliciju sa Komsicem.

Ode ti koalicijski partner Čović ode i ti konobarit na koćuše ::::

U Ponedeljak dan žalosti će biti proglašen zbog ostavke Ćane. U crno si zavio cijelu Federaciju Ćane što nam to činiš ne idi molim te

Niko majka presjednik

Stranku preuzimaju Bozo hrstic,i Lovre hastrva

Ocekivano

Mogu li ja?

Nama ne treba nije jedna stranka osim adzeja

Ovaj urednik brise kometare jadan i on bi ostavio samo pozitivne kometare ali ih nema. Eto našto si spao Primorče doslo vrjeme polaganja računa imas pozdrav od Majstorevića iz ćelovine. Rekao je da ti reknem doće i po tebe brzo.

Ako nekad budu svatovi u Mitula (a neće više nikad) Ćane bi mogao mijenjati pepeljare, jer jedino za to ima mrvu talenta.

Stranka je kadrovska politika

Ćane ne daj se ti si moralna vertikala ovom narodu ispaćenom ti si napravio velika dijela,jedno od tvoji veliki djela je to što si branitelje koji su branili ovu zemlju spremio u Njemačku da zarade za kruha, a one koji su bili u Njemačkoj 1991 ti si ih nagradio sa invalidninan i zapovijednim mirovina zato se nedaj generale , da ti si prvi u povijesti na ovoj kugli zemaljskoj kojem je niži čin Pok.Blaž Bojnik potpisao ti čin ni manje ni više nego General Zbora i to što je najgore u drugom mijesecu 1992 dok si konobario u Ante Luburića Pukovnika HOS-a kojem si ti potpisao čin. Ćane ti si čudo!?? Čujem da si počeo pisati knjigu Bože moj to ti stazama Mladana bošnjaka i on je pisao knjige ti si mu bio recezent valjda će on tebi sad biti, koji ste vi jad ni svijeni niste da imaš imalo morala košto nemaš ispričao bi se ovom narodu za sve zlo koje si mu nanio.

Blago hrvatskom narodu kad ima ovakve komentatore

Što bi trebali pisat pijesme o junaku Ćani??? koji je od Domovinskog rata napravio lakrdiju, uveo u prava one koji su 1991 do 1995 bili u inozemstvu i sad bi mi trebali pisati da je bio dobar i vitez. On je najveće zlo na ovim prostorim, njemu treba suditi za lažiranja na stotine lažni dokumenata ,otiđite kod Notara Šimića pa vidite koliko je čega potpisa, onim koji nikad nisu bili u ratu.

Stranka zbog kadrovske politike osudjena na propast a Cane se snasao

Najbolje da ga smaknete kao mnoge istinske domoljude

Šta uradiše od nekad časne stranke?!

Šteta...takva stranka sa toliko članova, bas šteta ...nameće se logičan nasljednik u liku onaniste Viktora Kvesića , on će pokrenuti stranku garant ...badava okretanje guza HDZ-u , platforma im dodje glave ...gasi svijetla, kupi kablove, paraj kotlove, ključ u bravu.

HSP BiH traži novog predsjednika
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari