U Grudama zapljenjeno 2 kg marihuane

ljubuski.info

Dana 16.11.2018. godine oko 20:45 sati u mjestu Ledinac, općina Grude, policijski službenici PU Grude lišili su slobode dvije osobe R.P. (29) iz mjesta Hamzići, oćina Čitluk i J.S. (27) iz Gruda zbog postojanja sumnje da su počinili kazneno djelo iz oblasti zlouporabe opojnih droga.

Pretragom terena pronađena je crna torba (ruksak), u kojoj se nalazila digitalna vaga nepoznate marke i PVC vrećica u kojoj se nalazilo oko 2 kg zelene biljne materije koja svojim izgledom, bojom i mirisom asocira na opojnu drigu "marihuanu".

Policijski službenici OKP PU Grude su otvorili kriminalističku obradu nad osobama lišenim slobode tijekom koje je utvrđeno kako torba s navedenim predmetima u njoj pripada R.P., te je isti ispitan u svojstvu osumnjičenika za KD iz čl 238 KZ F BiH, a izuzeta zelena biljna materija bit će upućena na viještačenje.

O naprijed navedenom događaju izvješten je dežurni tužitelj ŽT-a ZHŽ, te će protiv R.P. biti podneseno izvješće o počinjenom kaznenom djelu iz čl. 238. KZ F BiH, priopćeno je iz Uprave MUP-a ZHŽ.

Glas naroda

Kakva marihuana to je parič

A di mi je moj mili urednik? Kad će on do gruda? Ili ne smije ni tamo više

Kakva je to torba sto u nju stane 2 kila?

2 kila lišćine,more bit i dubov list njima svejedno,bitno je 2 kila

Bit ce da je ju vinko peric vaga on je inace strucnjak

ljudi moji sad triba ovo što je preorano za smilje zasadit travom i izvozit u normalne zemlje kao što je Kanada i tek onda će ovo postat Kalifornija

U Grudama zapljenjeno 2 kg marihuane
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari