Osnovnoškolci s Gračina pokazali kreativnu i humanu stranu

ljubuski.info

Nakon što su nedavno sudjelovali u akciji čišćenja grada "OctoberMest", u organizaciji Udruge mladih "Agape", učenici Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić su prikupljeni otpad iskoristili za izradu hranilica za ptice. Tijekom dvosatne radionice, uspjeli su izraditi ukupno osam hranilica, koje krase krošnje raznih drveća u središnjem gradskom parku.

Osim što su pokazali svoju kreativnu stranu, osnovci koji pohađaju ovu školu još jednom su dokazali kako su i humanitarno te volonterski osviješteni. Naime, prije nekoliko dana, u pratnji učiteljice Marine Ereš, posjetili su Dom za stare i nemoćne sv. Josip Radnik na Bučinama, gdje ih je srdačno dočekala ravnateljica s. Paulina Kvesić.

Bila je to prigoda za razgovor učenika sa štićenicama ove ustanove, a neke od njih nisu se ustručavale ni zapjevati i zaplesati, pokazavši tako kako im je posjet osnovnoškolaca itekako prijao.
Bake su bile oduševljene zbog našeg dolaska. Osim ugodnog razgovora, pomogli smo ih i nahraniti, pjevati s njima, ali i ohrabriti za buduće dane života, ponosno su istaknuli učenici.

Ovo su samo neke u nizu volonterskih aktivnosti osnovnoškolaca s Gračina, a očekuje ih još nekolicina projekata, čije će rezultate prezentirati tijekom Međunarodnog dana volontera u Sarajevu.

Dnevni list

Glas naroda

Hoće li džeca prilikom posjete Međunarodnog dana volontera u Sarajevu, običi večnu vatru i ured člana precjedništva iz reda rvackog naroda.
Šteta bi bilo da nemaju slike za uspomenu iz multikulti Sarajmahale.

Ufff...
Opet jedan za promatranje.
Južina na nanila

Prije će biti da ga je nanijelo nekako za sjeveroistoka ...

Osnovnoškolci s Gračina pokazali kreativnu i humanu stranu
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari