Lasta se prodaje za 11 milijuna KM

ljubuski.info

Stečajni upravnik Lasta d.d. Čapljina oglasio je javnu prodaju imovine stečajnog dužnika metodom usmenog javnog nadmetanja.

Predmet prodaje je pokretna i nepokretna imovina što uključuje nekretnine (objekti i zemljište), poslovni kompleks - proizvodni pogon, upravnu zgradu, teuportirnica sa trgovinom.

Početna prodajna cijena je 11.476.300 KM, imovina se ne može prodati ispod naznačene početne cijene. Prodaja će se obaviti metodom usmenog javnog nadmetanja 29. studenoga 2018. u 13 sati u prostorijama stečajnog dužnika. Rok za dostavu prijava je 28. studeni.

Kako je kazala Bahra Huseinbegović, stečajna upraviteljica, cilj im je da pronađu partnera i kupca koji će nastaviti sa proizvodnjom.
Proizvodnja je pokrenuta u tijeku stečajnog postupka sa poznatim asortimanom proizvoda koje je Lasta ranije radila. Proizvodi Laste se već nalaze na policama u prodajnim objektima, a s radom nastavljamo i tijekom stečajnog postupka, kazala je Huseinbegović.

U proizvodnji je trenutno zaposleno 25 radnika, a cilj im je širiti asortimane, vratiti još radnika, te dostići onu proizvodnju koju su imali prije dvije godine, kada je tvornica završila s radom.

Podsjetimo, proizvodnja u Lasti stala je krajem 2016. godine, kada je tadašnji direktor Ivan Raguž poslao radnike na kolektivni godišnji odmor.

Glas naroda

Jos jedna HDZ farsa pisi propalo

Tko prodaje zasto prodaje zbog cega ovolika cijena komu idu pare itd itd itd

Pare idu čoviću

ZNA SE

zna li netko sto posto dali je općina policiska postaja
i gradska ambulanta u vlasništvu grada
ili je možda iznajmljena od nekoga velikoga hrvata
jel tak il ne tak ništa me nebi iznenadilo od ovi lopina

Lasta se prodaje za 11 milijuna KM
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari