U srijedu predstavljanje "Akademije poduzetništva žena"

ljubuski.info

U srijedu, 21. studenog u Gradskoj vijećnici u Širokom Brijegu, u od 12 do 14 sati održat će se prezentacija "Akademija poduzetništva žena" koje organizira Udruga poslovnih žena u BiH.

Udruga poslovnih žena u BiH je nastala kao odgovor na potrebu za jačanjem važnosti uloge i doprinosa žena poduzetnica, njihovog umrežavanja i promocije. Udruga kroz svoj rad ostvaruje ciljeve kao što su jačanje poduzetništva žena kroz pružanje mogućnosti za međusobno povezivanje poduzetnica, pružanje stručnih savjeta o pokretanju i razvoju biznisa, kao i informacija o financijskim i edukativnim mogućnostima, a vezano za poduzetništvo.

Udruga je započela s realizacijom projekta "Akademija poduzetništva žena" koji će se odvijati i na području Zapadnohercegovačke županije.

Kroz projekt će u ZHŽ 30 žena (15 nezaposlenih žena koje namjeravaju pokrenuti svoj biznis i 15 žena koje su već u poduzetničkim vodama, a koristile su sredstva za samozapošljavanje od strane FZZZ, SZZŽZH ili općina), proći obuku koja osigurava nužna znanja i vještine za vođenje biznisa. U tijeku i nakon obuke, a u skladu s njihovim potrebama, polaznice dobivaju mentorice koje su iskusne bh. poduzetnice koje će im dalje biti podrška na njihovom poslovnom putu. Osim mentorica, polaznice će imati i stalnu stručnu i tehničku podršku od tima Udruge

Projekt "Akademija poduzetništva žena" se realizira uz financijsku podršku Federalnog zavoda za zapošljavanje i Projekta razvoja tržišne poljoprivrede FARMA II.

Za što uspješniju realizaciju ovog projekta pozivaju se žene koje žele biti korisnice navedenog projekta.

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari