U srijedu predstavljanje "Akademije poduzetništva žena"

ljubuski.info

U srijedu, 21. studenog u Gradskoj vijećnici u Širokom Brijegu, u od 12 do 14 sati održat će se prezentacija "Akademija poduzetništva žena" koje organizira Udruga poslovnih žena u BiH.

Udruga poslovnih žena u BiH je nastala kao odgovor na potrebu za jačanjem važnosti uloge i doprinosa žena poduzetnica, njihovog umrežavanja i promocije. Udruga kroz svoj rad ostvaruje ciljeve kao što su jačanje poduzetništva žena kroz pružanje mogućnosti za međusobno povezivanje poduzetnica, pružanje stručnih savjeta o pokretanju i razvoju biznisa, kao i informacija o financijskim i edukativnim mogućnostima, a vezano za poduzetništvo.

Udruga je započela s realizacijom projekta "Akademija poduzetništva žena" koji će se odvijati i na području Zapadnohercegovačke županije.

Kroz projekt će u ZHŽ 30 žena (15 nezaposlenih žena koje namjeravaju pokrenuti svoj biznis i 15 žena koje su već u poduzetničkim vodama, a koristile su sredstva za samozapošljavanje od strane FZZZ, SZZŽZH ili općina), proći obuku koja osigurava nužna znanja i vještine za vođenje biznisa. U tijeku i nakon obuke, a u skladu s njihovim potrebama, polaznice dobivaju mentorice koje su iskusne bh. poduzetnice koje će im dalje biti podrška na njihovom poslovnom putu. Osim mentorica, polaznice će imati i stalnu stručnu i tehničku podršku od tima Udruge

Projekt "Akademija poduzetništva žena" se realizira uz financijsku podršku Federalnog zavoda za zapošljavanje i Projekta razvoja tržišne poljoprivrede FARMA II.

Za što uspješniju realizaciju ovog projekta pozivaju se žene koje žele biti korisnice navedenog projekta.

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad nezakonito postane normalno... Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Ljudi trećeg reda Ružica Zeljko
ljubuski.info
Zakon pišem, tinta mi se proli Igor Božović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari