Osnovnoškolci posjetili tvrtku eS interijer Ljubuški

ljubuski.info

Učenici Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić, područni odjel Crveni Grm, u pratnji svojih učiteljica Marine Ereš i Ankice Herceg posjetili su tvrtku eS interijer Ljubuški, koja se bavi proizvodnjom pločastog namještaja.

Vlasnik tvrtke Skender Musa i prof. dr. sc. Žarko Bilić, vlasnik poslovnog objekta Eromerc u sklopu kojeg djeluje ovaj privatni obrt, upoznali su učenike s proizvodnim pogonom, odnosno sa strojevima i materijalima koji se koriste u proizvodnji. Učenicima je, kako su nam kazali, najzanimljiviji bio CNC obradni centar, koji se rijetko može vidjeti na ovom području, a bila je to prigoda i da im zaposlenici prikažu programsku razradu elemenata za potrebe proizvodnje.

Osnovci su s velikim zanimanjem pratili edukativnu prezentaciju, što znači da će uspješno izvršiti domaću zadaću. Za njih je organiziran i prigodan domjenak, ali i promotivni letci o radu i djelovanju tvrtke.

Inače, eS interijer je privatni obrt orijentiran na proizvodnju namještaja po mjeri, prvenstveno kuhinja, spavaćih, dječjih i hotelskih soba, garderobnih ormara, uredskog i kupaonskog namještaja…
Dugogodišnje iskustvo u izradi namještaja po mjeri, naša je najbolja preporuka i garancija da ćemo prostor u kojem boravite učiniti ljepšim i ugodnijim, u skladu s vašim željama i zamislima, poručuju iz ove tvrtke.

Radio Ljubuški

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari