Iva i Mirko Alilović mogli bi ući u politiku?

ljubuski.info

Čini se kako obitelj Mirka Alilovića, proslavljenog vratara hrvatske rukomente vrste, imaju aspiracije za ulaskom u politiku, barem ako je suditi prema riječima gospođe Alilović. Naime, sa saborskom zastupnicom Most-a Iva je dobra prijateljica pa je i na svojoj društvenoj mreži postavila fotografiju na kojoj s Ivanom Ninčević Lesandrić pozira. Ispod je poručila prijateljici da ih mora učlaniti u stranku.

Ivana Ninčević - Lesandrić, moraš nas učlaniti u stranku, razgovarali smo i rekli smo da smo tvoji! MOST - za bolju Hrvatsku, uputila je Iva prijateljici javni apel!

Inače, Iva Alilović odbrojava dane do poroda, uskoro će na svijet donijeti treće dijete, s Mirkom je u braku dobila već dva sina. Poznati su kao skladan par, a Iva ne skriva koliko je sretna uz bivšeg reprezentativca. Osim toga, ne skriva svoje stavove - ni životne, ni političke. Tako je za Halloween bez problema otkrila da ga oni obiteljski ne slave jer su katolici.

Poznati su Alilovići i po svom humanitarnom radu, a tko zna, jednog dana možda i po političkom angažmanu, ako se Iva na Facebooku kojim slučajem nije šalila.

Da zaista uđu u Most, ne bi Iva i Mirko Alilović bili jedini. Relativno nedavno politički se angažirala voditeljica i urednica Lana Pavić, koja se učlanila i angažirala u stranci Pametno! Prije nje, su se politički i Natalija Prica Oreški, stomatologinja iz redova Bandićeve stranke, a bivša Miss Universe Hrvatske. Inače, Bandić okuplja znatan broj poznatih u svojim redovima.

100posto.hr

Glas naroda

Svaka čast,svaki pravi hrvat,će podržat most,još ako dodamo da je Grmoja,Studenačko-Ljubuški zet,i extra čovjek.zašto ne.Podrška našim Alilovićima i bog ih blagoslovijo.

Svaki cigo svog konja fali........... pa tako ovaj Grmalja

A uz to svi Studencani u Mostu.....

Zar i Ivić

Da nije MOST-a pljačka kradeze klike bi se nastavila. Krimosi kao što je Todorić bi upravljali Hrvatskom. Jesu MOST-ovci malo poletili za foteljama ali to je prava stranka sa dobrim idejama. Samo MOST i Božo Petrov. Direktno, iskreno i otvoreno. MOST je potreban i Ljubuškom da razotkrije kriminal i pozatvara barbare.

Nisam političar,niti sam ni u jednoj stranci,niti namjeravam biti. Realno gledajuci tko je god na vlasti krade,pa tako i HDZ i MOST i SDP dok je bio. Tko je god na vlasti nikad ne valja niti ce valjat,tako da je politika samo zacarani krug. Bio je HDZ-nije valjao,bio je SDP-nije valjao,sad opet HDZ-ne valja i onda da bude MOST-opet ne valja(naravno svakom valja svoj..to nije pitanje). Pitam se oce li ikad biti netko da valja svima,neovisno o kojoj se stranci/predstavniku radi?

Ne prdi

Dobra tema nema sta nek ide u popove

Ministar policije iz mosta vlaho orepić je proganjao hercegovce po metkoviću imotskom i vrgorcu gore nego gestapo i odjavljivao sa adresa to se nesmije nikad zaboraviti mostu i neka mu ide na dušu.a dok proganjao hercegovce po vukovaru se nose srbijanske zastave i čak rade u policiji i niko ih ne dira.

potpisujem svaku rič

Zgog njega Petrova i Grmalja treba razmisliti i Mirko i Iva isvi koji bi htijeli u Most jer te đukele bi nas najradije sa lica zemlje izbrisali ali malo morgen.i njia i Pernaru kuđaku.

Mirko je lud ali nije toliko lud da bi i priča sa mostom.

Samo mi pojasnite a kakve vi veze imate sa politikom u hrvatskoj? Dežurni krivci za sve negativnosti i uvijek prevareni . Boli zagreb hurac za hercegovinu,samo za izbore dok ne pokupe glasove. A vi i dalje mislite da ste nekome važni.

Ma koje su ovo gluposti,kakva politika!?Teska dezinformacija!

Poznam ih. Nisu oni za to. Doduše, nisu ni mnogi drugi pa se time bave.

Podrska Dragoj OBITELJI Alilovic u svemu Ali ne u politike ne u Mist zaboga kad vidim Petrova i Grmoju a posebno Grmoju promijenim Kanal tosu naj vec lazovi onibi u svaki stranku samo Di bi mogli vladat i lagst

Čim nestane love odmah u politiku na državne jasle,njoj nestaje zna se !

Pa Lesandrićka je glasovala da se maknu 40 dana za život iz splitske bolnice. Kakva je ona vjernica?

Pisete bas gluposti nikad moj rodjo nece u te vode...on prezire politiku ko i cila moja rodbina

Svak je bolji od kradezekana

Iva i Mirko Alilović mogli bi ući u politiku?
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari