Izobrazba učenika osnovnih škola u općini Ljubuški iz zaštite i spašavanja

ljubuski.info

Početkom sljedećeg tjedna u organizaciji Uprave civilne zaštite Zapadnohercegovačke županije, u Osnovnoj školi "Marka Marulića" u Ljubuškom, nastavlja se s izobrazbom učenika, nastavnog i nenastavnog osoblja u osnovnim školama u Zapadnohercegovačkoj županiji iz područja zaštite i spašavanja.

Izobrazba učenika osnovnih škola započela je travnja ove godine i provedena je u svim središnjim i područnim školama u općinama Grude i Posušje i u Gradu Širokom Brijegu.

Izobrazba pod nazivom "Ponašanje u slučaju pojave prirodnih i drugih nesreća, te podizanje svijesti o važnosti preventivnog djelovanja kako bi posljedice od prirodnih i drugih nesreća po živote ljudi i materijalnih dobara bile svedene na najmanju moguću mjeru" provodi se u trajanju od jednog nastavnog sata. U provođenju izobrazbe, osim zaposlenika Uprave civilne zaštite Zapadnohercegovačke županije i gradske/općinskih službi civilne zaštite sudjeluju vatrogasci, policija, te pripadnici Gorske službe spašavanja i Crvenog križa.

Izobrazba se provodi u sklopu "Nastavnog plana i programa izobrazbe, obuke i osposobljavanja u sustavu zaštite i spašavanja u 2018. godini", na koji je dobivena suglasnost od strane županijskog Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i športa.

U ponedjeljak 19. studenoga izobrazba će se održati u područnim školama Osnovne škole "Marka Marulića" u Cernu i Miletini.

UCZ ZHŽ

Glas naroda

Slika korisnika strangelove

Jel ovu montažu na slici radio Pixar?

Izobrazba učenika osnovnih škola u općini Ljubuški iz zaštite i spašavanja
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari