Predstava "Crnostrig u eteru" u Ljubuškom posvećena braniteljima

ljubuski.info

Hrvatska kulturna zajednica Troplet u suradnji s Podružnicom Hrvatskoga kulturnog društva Napredak iz Ljubuškoga, u okviru Tropetovih dana kulture 2018. organizira izvedbu hit predstave "Crnostrig u eteru" u izvedbi Amaterskoga kazališta Opuzen.

Crnostrig u eteru je tragična komedija neretvanskoga pisca Hrvoja Barbira Barbe sadržajno usmjerena na odnos društva prema dragovoljcima Domovinskoga rata prepuna humora, ali i tragičnih situacija. Glavni lik predstave je Grgo Roso zvani Crnostrig, hrvatski branitelj kojega su sasvim slučajno proglasili mrtvim. Nakon što nikako ne uspijeva dokazati da je živ, odlazi na lokalnu radiopostaju te zarobljava urednika i voditeljicu programa. Tako nastaje talačka kriza koja se prenosi u eter. Uključuje se policija i načelnica općine te se stvari sve više kompliciraju, nakon niza komičnih prizora sve se okončava dramatičnim raspletom.

Glumci Amaterskoga kazališta Opuzen će predstavu izvesti u velikoj dvorani hotela Bigeste u Ljubuškom u srijedu, 14. studenoga 2018. s početkom u 19 sati.

Ovu predstavu posvećujemo hrvatskim braniteljima, a ulazak je slobodan, navode iz Tropleta.

Glas naroda

HDZova PRAVDA: Na završetku "Rata" HVO brojio 43 000 branitelja a 2008 godine broj branitelja 196 000 . Svako drugi punoljetni "HRVAT" je nosio pušku a "RAT" smo izgubili! U Deiton smo otišli sa Republikom Herceg Bosnom a vratili se sa Republikom Srpskom etnički čistom kao suza. Amen.

Predstava "Crnostrig u eteru" u Ljubuškom posvećena braniteljima
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari