U ZHŽ registriran 31 razvedeni brak

ljubuski.info

Crna bračna statistika pokazuje da je posljednjih 10 godina u BiH "puklo" 20.000 brakova.

Nažalost, ni ova godina nije bila po tome ništa bolja. Agencija za statistiku objavila je da su u prvih šest mjeseci razvedena 1.082 para, što predstavlja povećanje od 14,98 posto u odnosu na isti period prošle godine.

Najveći broj parova se razvede nakon pete godine braka, više od tisuću, no sve je više instant brakova, koji traju samo godinu.

Alarmantne brojke su i za prošlu godinu, u kojoj je razveden 1.961 par, što predstavlja povećanje od 9,13 posto u odnosu na 2016. godinu, navodi se u podacima Agencije.
Po razvodima prednjače Tuzlanski kanton, sa 266 razvoda, zatim Unsko-sanski sa 196 te Kanton Sarajevo sa 164 razvoda. Najmanje razvedenih brakova zabilježeno je u HBŽ-u, njih pet, dok je u ZHŽ registriran 31 razvedeni brak. Među gradovima i općinama ističe se Mostar, gdje su se razvela 73 para, dok na primjer u Bosanskom Petrovcu, Kladnju, Varešu, Čitluku još vjeruju u brak. Tamo nije bilo razvoda - stoji u podacima Federalnog zavoda za statistiku.

Glas naroda

u zadnje vrime brak traje dok ima jabuke..cin nestane jabuke aj ti seko materi

Čim nestane Jabuke počinju Problemi sa Poteškoćama kod nas 70% jedno od učesnika u Braku Trpio ali se neće rastati zboog Konzervatizma i Mikro Ruralnog Područja

E sad ako se razvode kad nestane jabuke zašto se vjenčavaju ako se zaklinju u dobru i zlu i bogatstvu i siromaštvu...ili je to samo izgovor

Dosad si djecu bar mušku mogao po ocu poznat,sad nekako nalikuju na i nekoga drugoga?možda je i to jedan od razloga?nemora uvijek novac biti.

Sve je to od osobe do osobe svadi se svaki ali ja nemogu biti sam i nije dobro čovjeku da bude sam

Kim Kardasian,Lady Gaga,Big Brother,raznorazne zapadne sapunice i moralno rastrojavanje krscanstva i ljuske vjere u Boga!
TV je najveci problem u kuci,pored mobitela i naravno svi imamo internet,dok s druge strane covjek nezna tko je ni gdje pripada,nema identiteta a samim time nikakve moralne vrijednosti!
Ljuska prava,ravnopravnost spolova,nametanje LGBT roda... Odakle sve to? Tko unistava i ismijava vjernika? Gdje ce se pojaviti,prema Bibliji,Gog,Magog i Sotona?
U obecanoj zemlji naravno a to je Izrael! Zidovi za Isusa kazu da je [ * neprimjereno * ]i.n sin,da je Marija majka Bozja bila prostitutka i puno puno drugih izopacenih i bolesnih termina,molim vas narode obrazujte se malo,pogledajte sta pise u Talmudu,ta religija je bolesna

Rodijače a kad si zadnji put bio kod doktora? Požuri stanje ti se izgleda puno pogoršalo!

De ga se ba okani, vidiš da i sad razvija i jača rvatcku desnicu na Kim i na Gagu... nema tu pomoći!

sa brakovima stoje naši političari u županiji? sve gola prostitucija i je..či a u prvim redogin u crkvi svake nedilje. eno i onaj karamatić naša je..ljku a di nego u Bajnoj luci. koji su to šarmeri čudo do čuda kukala im čeljad.

Od Eve počinje grijeh.U većine brakova neodgoj je glavni uzrok,dalje tolerancija i materijalna navezanost.Testirati psihološki status parova,mnogi nisu zdravi prije braka.A majke educirati ,da pripreme sinove i ćeri na odgovornost i poštivanje sebe i obitelji u koje dolaze.

Mi kukamo za kršćanskom evropom prvi svjecki rat rat Kršćanski nacija i naroda. Drugi svetski rat rat kršćanski nacija i naroda. Domovinski rat rat kršćanski vjera naroda i nacija. Pa mismo najveći licemjeri poubijati se izmedju a bojati se arapa i islama.

Nećete vjerovati da i pratri imaju ucesca u tom grijehu podržavaju ove sto kupe skole i zena i djecame upiru u primjer vidi kako podržavaju lazne branitelje vidi kako se lozu s laznim magisrim tisi [ * neprimjereno * ] i tako dalje

Triba malo jače jabuku povećati.

Roditelji snose veliki dio odgovornosti za razvode.
Posebno majke, kćer poslije vjenčanja svaki dan ide kod majke,
Pitaju li se te majke,zašto kćerke dolaze svaki dan zar one nemaju svoju novu obitelj?
Kada bi majke svojoj kćeri objasnile da ne trebaju svaki dan dolaziti neka kod svoje nove obitelji ostane, a nedjeljomneka majku posjećuje
A roditelji od Mladoženje, neka se ne petljaju u novu zajednicu, s tim što sinu naglase , ako bude pomagao svojoj ženi da će im biti bolje....i da ne nabrajam...

Žene žele vladati,zato se ovo zlo događa,Bog prvo stvori muško pa onda žensko.Danas žena nije poslana da širi ljubav,već ima zadatak da muškarcu oduzme slobodu ,i po mogućnosti da snjim razori upravo njegovu obitelj.A kraj priče zna se ,sve se vraća sve se plaća.Žalosno i bolno vrjeme za roditelje.

Jos jedan primjer kako masonerija uspjeva u svemu sto je zacrtala. Unistiti obitelj, vjeru i naciju. Neka nam je BOG na pomoci, nitko drugi nam nemoze pomoci.

To HDZ pametno sprovodi od 1991,HDZ je sotonsko-masonski is,prdak.

Ko zna i moj dokle ce?!

U ZHŽ registriran 31 razvedeni brak
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari