Akademija poduzetništva žena za poslovne žene Ljubuškog

ljubuski.info

Žena ste? Imate ideju? Svi u okruženju se dive vašim rukotvorinama ili drugim proizvodima? Želite taj talent pretvoriti u novac? Odvažni ste i vaše usluge su tražene? Želite pokrenuti ili ste pokrenuli mali biznis? Nemate potrebna znanja ili imate poteškoće na tom putu? Treba vam mentorica - koja je te i takve poteškoće već iskusila i uspješno prebrodila?

Ako su vaši odgovori na ova pitanja potvrdna upravo ste vi kandidatkinja za Akademiju poduzetništva žena!

Akademiju je pokrenula Udruga poslovnih žena u BiH u suradnji s Federalnim zavodom za zapošljavanje. Namijenjena je nezaposlenim i ženama koje su pokrenule svoje biznise a koje žive i rade u Kantonu Sarajevo i Zapadnohercegovačkoj županiji.

U prvoj generaciji priliku će dobiti 60 polaznica iz ovih županija a imati će priliku naučiti osnove vođenja biznisa kroz pet cjelina. Pored teorijskog znanja polaznice će dobiti i praktičnu potporu. Svaka od sudionica dobiti će mentoricu, ženu koja je uspjela u biznisu i koja će vas kroz praktične izazove svakodnevnog poslovanja voditi na osnovu iskustva i znanja.

U okviru akademije se razvija i priručnik kako uspješno voditi svoj biznis. Sve polaznice će dobiti priručnik. Priručnik će kreirati stručnjaci iz poslovnih oblasti bitnih za poduzetništvo žena. Priručnik će, osim teorije, sadržavati i praktični dio, odnosno kako i gdje se poduzetnice mogu obratiti za pomoć kao i odgovore na pitanja koja polaznice budu postavljale tijekom obuke.

Donator projekta je Federalni zavod za zapošljavanje.

Partneri u realizaciji projekta Akademije su USAID/Sweden FARMA II (Projekt razvoja tržišne poljoprivrede) i Razvojna agencija Zapadnohercegovačke županije - HERAG.

Čini vam se kako ste vi prava kandidatkinja za Akademiju poduzetništva žena? Imate još pitanja?

Možete nam ih postaviti na akademija [at] upzbih.ba ili putem naše facebook stranice https://www.facebook.com/upzbih/

U prilogu možete preuzeti dokumente Javni poziv i Prijavnicu.

UPZBiH
PrilogVeličina
PDF icon Javni poziv UPZ BiH149.18 KB
PDF icon Obrazac za priajvu UPZ BiH57.61 KB

Glas naroda

Komu vi sirite lazi za samo registraciju poduzeca treba preko 2 i po tisuce maraka uz uvjet da nemate poreski dug dug prema UNO novcanih kazna da niste osudjivani ...nakon toga ured telefon fax internet placanje doprinosa direktoru racunovodji fiskalna kasa e sad ako vas krene posao da bi bili na normalnoj placi trebate zaraditi oko 40 tisuca maraka godisnje

Otvaranje obrta kosta 120km sa svim taksama, sta ce ti firma. Fiskalizacija jos 500km.
Ako imas porezni dug i osudjivan si i kaznjavan onda i nisi za posla.
Na mjesecnoj bazi: Minimalni doprinosi su cca 400km za direktora ili vlasnika prijavljenog i to je to, racunovodstvo 80km, plus rezije i prostor, najbolje da je dzaba sve pa da ti krenes i da ti netko nadje posla.
Nego sjedi kuci i pisi komentare ko i do sad.

Bbb ja privatnik a obrazovan kad imas obrt ovisan si o drugom jer ne mozes uvoziti a koja agencija je 960 maraka godisnje vec ti si uhljeb sa Sevinom skolom zato suti

Vi se prepirete u državi "Aje to" oko nečeg normalnog?
Van pameti?
Ni zakon zemljene teže ovdje ne vridi!?A kamoli što drugo!?

Točno to.
I najbolje u svemu ovom što ženama ovakve projekte obično predstavljaju gospođe koje su uspjele u politici

Meni nije jasno zašto se Hercegovci okreću legalnim poslovima kako vidimo u samom startu koštaju puno novca. Pa naš narod su zadesila dva zla iseljavanje i izumiranje šverca. Što se neradi na onom što imamo genetski u krvi a sve po zakonu.

Prodavanje magle

dobra ideja za poduzetništvo bez kapitala
samo neka vas održi predavanja doktorica
najstarijega zanata naša fiiila beeezerova
jel tsk il ne tak

Akademija poduzetništva žena za poslovne žene Ljubuškog
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari