Unitrade kupuje hotel Bigeste!!!?

zgrada

Prema neslužbenim informacijama, ljubuška tvrtka Unitrade d.d. kupuje hotel Bigeste. Iako nam u Agenciji za privatizaciju ŽZH nisu potvrdili, ali niti demantirali ovu informaciju, ljubuški kuloari govore da je to gotova stvar. Iz Unitrade-a zbog kratkoće vremena nismo mogli dobilti informaciju, ali ćemo je zatražiti tijekom sutrašnjeg dana.

Ovim potezom zacijelo Unitrade želi proširiti djelokrug poslovanja, ali i svakako kao domaća tvrtka još jedanputa potpomoći vlastitim gospodarskim umjećem svoj kraj.

Za Ljubuški ovo je svakako iznimno važna vijest, a osobito za bivše djelatnike hotela Bigeste.

Napomenimo da dugovanja hotela Bigeste prema djelatnicima za mirovinsko, zdravstveno osiguranje i otpremnine, prema objavljenom tenderu iznose nešto više od 1.100.000,00 KM, od čega za mirovinsko i zdravstveno osiguranje oko 800.000,00 KM.

Koraci ka privatizaciji ljubuških poduzeća, nakon mnogobrojnih afera u kojima se kupovalo s certifikatima, napokon postaju pozitivni, pa ove posljednje najave svakako zaslužuju pohvalu i Agenciji za privatizaciju ŽZH i poduzeću Unitrade d.d. za topli gospodarski odnos prema sredini u kojoj živimo.

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto