Poziv za prijavu za dodjelu nagrade "Gordana Jelić" za volontera godine

ljubuski.info

Humanitarna udruga "fra Mladen Hrkać" poziva zainteresirane
fizičke i pravne osobe (neprofitne organizacije, udruge, zaklade, javne ustanove, općine, gradove i mjesne zajednice) iz Bosne i Hercegovine da podnesu prijave s prijedlozima kandidata/kandidatkinja, za dodjelu Nagrade "Gordana Jelić" za volontera/volonterku 2018. godine.

Za Nagradu se mogu nominirati svi volonteri/volonterke koji su tijekom posljednjih 12 mjeseci doprinijeli radu organizacija/udruga/ustanova/općina/gradova/mjesnih zajednica s više od 60 volonterskih sati. Pri tome su kandidati dali poseban doprinos u promicanju i razvoju volonterstva.

Ime dobitnika Nagrade "Gordana Jelić" za Volontera godine 2018. biti će objavljeno 5. prosinca, na Međunarodni dan volontera. Svečana dodjela Nagrade biti će održana u subotu 15. prosinca, na prvu obljetnicu smrti i u čast preminule profesorice Gordane Jelić iz Širokog Brijega čije je volontersko djelovanje u radu humanitarne udruge "fra Mladen Hrkać" ostavilo velik i iznimno značajan trag.

Pok. Gordana Jelić je inicijator i začetnik provedbe modela pomoći putem trajnog naloga - jednog od najvažnijih modela pomoći koji je danas temelj opstojnosti, rada i i djelovanja humanitarne udruge "fra Mladen Hrkać". Prvu prezentaciju ovog modela pomoći održala je početkom 2013. godine svojim kolegama u Gimnaziji fra Dominika Mandića ni ne sluteći da će njen angažman biti presudan za uspjeh i razvoj Udruge koja danas simbolizira nadu i utočište za tisuće oboljelih osoba na liječenju daleko od doma.

Povjerenstvo koje će odlučivati o dobitnicima Nagrade sastojati će se od predstavnika organizacija civilnog društva, predstavnika Hercegovačke franjevačke provincije te predstavnika javnih vlasti.

Zainteresirane fizičke i pravne osobe mogu nominirati volontere/volonterke za nagradu tako što će ispuniti Nominacijski obrazac za Volontera 2018. godine i isti dostaviti na jedan od tri predložena načina: mailom na info [at] humh.ba , poštom ili osobno ( u zatvorenoj kuverti s naznakom "Volonter godine 2018 - Nagrada "Gordana Jelić" ) na adresu:

Humanitarna udruga fra Mladen Hrkać - Predstavništvo Široki Brijeg
Fra Didaka Buntića 72
88220 Široki Brijeg
Bosna i Hercegovina

Prijave se zaprimaju do 30.11.2018. do 16:00 sati (za prijave koji se dostavljaju osobno) i do 23:59 za prijave koje se dostavljaju mailom ili poštom.

Nominacijski obrazac nalazi se u prilogu članka

Pozivamo vas da prijavite svoje kandidate za volontera/volonterku godine!

humh.ba
PrilogVeličina
Microsoft Office document icon Nominacijski obrazac942.5 KB

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari