Poziv na prezentaciju njemačke tvrtke koja bi mogla zaposliti 200 ljudi

ljubuski.info

Pozivaju se osobe iz Zapadnohercegovačke županije (Široki Brijeg, Ljubuški, Grude i Posušje) kao i iz okruženja, koje su zainteresirane za eventualni rad (prvenstveno žene do 40 godina starosti), na prezentaciju njemačke tvrtke Lohmann & Rauscher te uvjeta za probni rad i obuku.

Zbog velike stope nezaposlenosti i negativnog trenda iseljavanja stanovništva, privlačenje poželjnih stranih ulaganja u našu županiju je od ključne važnosti za svaki daljnji napredak i razvoj. Stoga je ovakva inicijativa veoma korisna za, prije svega, omogućavanje zapošljavanja ugroženih skupina, u ovome slučaju žena, ali i za dobrobit gospodarskog razvoja naše županije, stoji na službenoj web stranici Vlade Zapadnohercegovačke županije.

Prezentacija kao i izravan razgovor s predstavnicima tvrtke Lohmann & Rauscher održat će se u četvrtak, 8. studenog 2018. godine u 18:00 sati u Agroturizmu Marića Gaj u Grudama (Kod motela Kiwi).

Podsjećamo, 24. listopada 2018. godine, u zgradi Vlade Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu, održan je sastanak s predstavnicima tvrtke Lohmann&Rauscher, koji istražuju potencijalne lokacije za proširenje svojih proizvodnih pogona.

Sastanak je dogovoren nakon poziva ZHŽ tvrtki L&R da posjeti Županiju i predstavi svoje potrebe i planove ta da se detaljnije upozna s uvjetima i mogućnostima realizacije svoje investicije.

Naime, radi se o tvrtki čije je sjedište u Rengsdorfu (Njemačka) i Beču (Austrija) koja je međunarodni vodeći opskrbljivač naprednim medicinskim i higijenskim proizvodima najviše kvalitete s preko 5.000 zaposlenika u cijelom svijetu i 160 godina iskustva u proizvodnji.

Tvrtka L&R zbog sve veće potražnje na tržištu ima potrebu proširiti svoje proizvodne pogone te su prepoznali ZHŽ kao jednu od mogućih lokacija za svoja ulaganja. Nakon prezentacije potreba i planova tvrtke L&R razgovaralo se o detaljima ulaganja i specifičnim potrebama te mogućnostima koje Županija u suradnji sa općinama Ljubuški, Posušje i Grude te Gradom Široki Brijeg može ponuditi.

Ulaganje se konkretno odnosi na otvaranje proizvodnog pogona koje bi za početak zahtijevalo otvaranje minimalno 200 radnih mjesta s tendencijom proširenja, rečeno je tada iz Vlade ZHŽ.

Vlada ZHŽ

Glas naroda

Kasno je za SVE!!!

Kad njemci primjere da triba trenit vrićon ispod stola odman će odustat

Meni je ovo sumnjivo razgovor pored motela sa ženama do 40 godina kasno naveče a tvornice nema ni na vidiku.

traže koga mogu ucijeniti pa se raštike najesti poslije

kakav je proizvodni program i kakva obrazovanja se traže
šuplja ne dorečena priča ala marija medić-adeze

Supljak, ta barem svabo nije lud!

Koja vrsta posla?

Firma L&R rade medicinske zavoje i ostale medicinske stvari i želja im je bila u Gradišci otvoriti svoj pogon i sad ne znam da li su odustali od Gradiške?.. i tek se sada vidi koliko je velika šteta da smo mi našu platnaru onako uništili jer ovoj firmi trebati će najviše tekstilaca a naše prijeratna platnara bi im bila odličan poligon da prošire svoje pogone jer ti su ljudi tada znali raditi i nekoga naučiti..

more ako direktor neće bit neki naš ili bar da nije rođen i živio na ovim prostorima

Ama da havu nikad nije udahnuo ovdje a kamoli živio!

kakav sarkazam za dobrobit naroda fuj papci

Poziv na prezentaciju njemačke tvrtke koja bi mogla zaposliti 200 ljudi
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentari ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Svi smo mi krvavi ispod kože Vera Soldo | Republika info
ljubuski.info
Postaje li Gabela obiteljska Troja? Homerolog, Krešo Vujević
ljubuski.info
Zatvoren krug propadanja Hrvata u BiH Višnja Starešina | Slobodna Dalmacija

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari