Stanka Mikulić i Mila Hrstić odlične na gitarskom natjecanju u Sarajevu

ljubuski.info

Od 25. do 28. listopada na Muzičkoj akademiji u Istočnom Sarajevu održan je Međunarodni festival gitare "Guitar united fest", koji je okupio više od 100 natjecatelja iz Rumunjske, Makedonije, Srbije, Hrvatske i BiH.

U prvoj kategoriji natjecale su se i dvije učenice Glazbene škole Ljubuški, Stanka Mikulić i Mila Hrstić, i osvojile visoko 2. i 3.mjesto u konkurenciji među mladim kolegama iz Hrvatske i BiH.

Stanku i Milu pripremao je Željko Mandarić, profesor gitare u GŠ Ljubuški.

Na natjecanju su sudjelovali gitaristi svih uzrasta raspoređeni u šest kategorija, od osnovne glazbene škole do akademije, ali i oni koji su završili fakultet, jer natjecanje u posljednjoj šestoj kategoriji nema dobnu granicu.

Glavnu nagradu u posljednjoj šestoj kategoriji dodjeljuje poznati grčki graditelj gitara Janis Sejdule, a radi se o gitari vrijednoj 10.000 KM koja odlazi pobjedniku 6.kategorije.

Iz Glazbene škole izražavaju veliko zadovoljstvo postignutim rezultatima te čestitaju učenicama, profesoru i roditeljima, i žele im puno uspjeha u daljnjem radu i predstojećim natjecanjima.

Radio Ljubuški

Glas naroda

Svaka čast!

Stanka Mikulić i Mila Hrstić odlične na gitarskom natjecanju u Sarajevu
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari