Federalna uprava policije upala u prostorije Hordi zla!

Prema pisanju današnjeg broja Dnevnog lista u tijeku su opsežne radnje MUP-a ŽZH, MUP-a sarajevske županije i FUP-a u Sarajevu na rasvjetljavanju prošlonedjeljnog incidenta u Širokom Brijegu. Federalna uprava policije pretresla je prostorije Hordi zla, gdje su pronađeni i izuzeti dokazi, te snimke zbivanja.

Saslušano je više od 20 osoba koje su snimile nadzorne kamere na ulicama Širokog Brijega. Robert Cvrtak glasnogovornik Federalne uprave policije: «Kako svakodnevno saslušavamo više osoba koje su identificirane s videozapisa ne mogu govoriti o kojem se broju radi. Što se tiče izuzetih dokaza oni se trenutačno analiziraju kako bi se utvrdilo hoće li i koliko pomoći u istrazi.»

Zoran Galić ravnatelj policije MUP-a ŽZH: «Činjenice i dokaze koje prikupljamo na terenu u potpunosti će rasvijetliti zbivanja. Svakako da su videozapisi jedan od najvažnijih dokaza u istrazi te upućuju na to koji su stvarni počinitelji i začetnici izgreda u Širokom Brijegu!». Galić je za Dnevni list potvrdio kako će svi oni protiv kojih se podnesu kaznene prijave odgovarati na sudu u Širokom Brijegu.

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Bez izbora pred izbore Ružica Zeljko
ljubuski.info
Život proveden u crvotočini Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Kad porastem, biću na proračunu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Ima li nam života ako "naši" ne pobijede? Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari