Mašala profesore!

ljubuski.info

U današnjoj emisiji Telering televizije OBN, poznati tuzlanski politički analitičar dr. Sead Avdić optužio je izravno HDZ BiH i SNSD za napad Hordi zla u Širokom Brijegu! Očigledno je da muslimanskoj frustriranosti u BiH nema kraja. Niti jednom riječju napad Hordi zla u Širokom Brijegu nije osuđen, već su razgovori Čovića i Dodika za Avdića bili inicijalna energija koja je mobilizirala sarajevske huligane da zbog političara, "pameti dovedu Hrvate u Hercegovini"!

Izgleda da su ovi huligani prema jednom profesoru i doktoru znanosti toliko pametni i revni da su uvijek spremni za plemeniti "čin kažnjavanja i borbe za jednu i jedinu BiH". "Borba Dodika za treći entitet je okidač za događaje u Širokom Brijegu" - iznio je Avdić, vjerojatno držeći Hrvate nesposobnima i slabima što se ne mogu izboriti za svoj entitet.

Ovakav huliganski ispad za kojeg prof. Avdić kaže kako za njega nisu krivi navijači, svakako dokazuje da je on potpuno isplaniran. U javnosti već sada kruže informacije kako je sve pomno isplanirano u desnom krilu SDA i pominju se imena Hasana Čengića i Bakira Izetbegovića. Točno je da je Izetbegović mlađi protekli tjedan manje napadao Sulejmana Tihića, dozirajući verbalne silnice prema predsjedniku SDA, od kojeg je izgubio prije tri mjeseca na unutarstranačkim izborima, samo da zbog događaja u Širokom Brijegu da ne bi nepotrebno dodatno opteretio stabilnost BiH i kako analitičari govore - zametne trag.

Unitarna i centralizirana BiH cilj je Bošnjačkih političara i na svaki drugi vid unutarnjeg ustrojstva odmah se reagira s silom i zastrašivanjima. Jasno je da Bošnjaci sada u Sarajevu imaju velik problem, a to je nezadovoljstvo "Zlatnih ljiljana", ratnih umirovljenika i invalida, ali i ulice koja u Sarajevu svaki dan "ubode nožem, ubije, noćima ganja uz pucnjavu...". Čengići, Kebe i Izetbegovići uspjeli su samo nakratko skrenuti misli javnosti s socijalnih i životnih problema u BiH, te nacionalnu pohotu zadovoljiti huliganskom borbom za "jednu i jedinu" BiH. Vratimo se na početak i na Čovića i Dodika, koji će razgovore trebat nastaviti na skrivenim mjestima.

Jasno je da je Čović izgubljeni političar i da nije u stanju hrvatske interese postaviti u ravnopravnu nivelaciju s interesima druga dva naroda, što je tema za jednu novu kolumnu, ali njegove političke akcije okarakterizirati kao inicijalne za nerede Hordi zla u Širokom Brijegu je neodgovorno i nedopustivo, nepošteno i zlonamjerno i neljudski!

m.ch

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kada ovce utihnu Ružica Zeljko
ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari