Crveni križ ZHŽ u posjeti zagrebačkim kolegama

ljubuski.info

Izaslanstvo Crvenog križa Županije Zapadnohercegovačke boravilo je u dvodnevnoj radnoj posjeti Gradu Zagrebu. U izaslanstvu Crvenog križa s hercegovačkog područja bili su Josip Zelenika, predsjednik Crvenog križa ZHŽ, Srećko Mikulić, predsjednik Skupštine Crvenog križa ZHŽ, te Viktor Grbavac, predsjednik Crvenog križa Općine Ljubuški. Ispred Crvenog križa Grada Zagreba, domaćin prvog dijela posjeta bio je Petar Penava, ravnatelj Crvenog križa Grada Zagreba.

Otvoreno se razgovaralo o iskustvima u proovedbi tradicionalnih programa i aktivnosti Crvenoga križa, te mogućnostima suradnje ovih organizacija.
Cijenimo volju predstavnika Crvenog križa Grada Zagreba, kada je u pitanju razmjena iskustava, da nam približe organizacijske i druge kapacitete njihove organizacije, a posebno kada znamo da je zagrebačka organizacija Crvenog križa ujedno i županijska organizacija, kao što je i naša, Zapadnohercegovačka. Uložit ćemo napore kako bi ostvarili međusobnu suradnju, posebno u programima prve pomoći i zaštite i spašavanja u slučaju prirodnih i drugih katastrofa, u kojima Crveni križ Grada Zagreba prednjači, kazao je Josip Zelenika, predsjednik Crvenog križa Zapadnohercegovačke županije.

Ravnatelj Crvenog križa Grada Zagreba, Petar Penava, zahvalio se izaslanstvu Crvenog križa ZHŽ na posjeti, te istaknuo kako postoji obostrana volja za uspostavom dugoročne suradnje o čijim modalitetima će se razgovarati u idućem razdoblju.

U drugom dijelu posjeta, izaslanstvo Crvenog križa ZHŽ primio je predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba, g. Andrija Mikulić, kojom prilikom je u višesatnom razgovoru pohvalio rad Crvenog križa ZHŽ, te izrazio nadu da će gradska, a ujedno i županijska organizacija Crvenog križa Grada Zagreba znati podržati rad vodstva i volontera Crvenog križa ZHŽ.

Predstavnici Crvenog križa ZHŽ pozvali su kolege iz Crvenog križa Grada Zagreba u uzvratni posjet Zapadnoj Hercegovini, na što su rado pristali.

Glas naroda

J Zelenika propali politicar hss,nadao se u skupstinu zzh e malo sutra okrugli,nije ti pomoglo niti blejanje posuskog Seksa tj M Karamatica (seksov brat po alkoholu)

Crveni križ ZHŽ u posjeti zagrebačkim kolegama
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari