Predstavljeno peto izdanje časopisa "Akademija"

U petak je, u prostorijama Rukometne akademije Izviđač predstavljen peti broj časopisa "Akademija". Kompletan sadržaj časopisa nazočnima su predstavili sljedeći autori: prof. Drago Grgić, prof. Goran Skoko te prof. Ivan Matić.

Pored ovih izlagača predstavljanju se pridružio i jedan polaznik Rukometne akademije, Marinko Ševo. Ovaj iznimno talentiran dječak je odličan učenik, igrač i sudac. Zbog svojih zasluga u radu, sasvim opravdano pronašao je mjesto u ovom izdanju časopisa gdje je pohvaljen njegov trud i zalaganje.

Inače sadržaj "Akademije" odnosi se na sve aktivnosti Akademaca u proteklih pola godine. Pored navedenih mnogobrojnih turnira, u časopisu se mogu pronaći intervjui koji se odnose na legendu Izviđača, nekadašnje igrače, talente Izviđača kao i rezime akademske 2008/09. te planirane aktivnosti za sljedeću godinu. Pored ovih sadržaja u časopisu se nalazi kompletan broj svih polaznika, crtice u kojima se ukratko predstavljaju razna putovanja i aktivnosti, te mnogobrojne druge zanimljivosti.

ljubuski.info

izvidjac.com

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari