Bez iznenađenja - na dnu smo i po neovisnom pravosuđu

ljubuski.info

BiH zauzima 124. mjesto od 140 zemalja u svijetu kada je riječ o nezavisnosti pravosuđa, a u regiji najbolje je plasirana Slovenija koja je na 84. mjestu.

Slijede Srbija na 107, iza nje Hrvatska na 120, dok je Makedonija na 128. mjestu, podaci su Svjetskog ekonomskog foruma.

U Izvještaju o globalnoj konkurentnosti Svjetskog ekonomskog foruma za ovu godinu navodi se da Finska, Švicarska, Novi Zeland, Nizozemska, Luksemburg i Kanada imaju najviše neovisno pravosuđe.

Neovisnost pravosuđa ocjenjena je temeljem istraživanja u kojem je od građana traženo da na ljestvici od jedan do sedam ocijene koliko je pravosuđe te zemlje neovisno od utjecaja vlasti, pojedinaca i gospodarstva.

Glas naroda

B i H je među pet najrazvijenijih država u Europi . Da je to istina najbolje potvrđuje imovina koju "POSJEDUJU" lideri vladajućih stranaka počevši od obitelji Čović Izedbegović i obitelj Milorada Ulemeka Legije lapsus Milorada Dodiga. Ovaj tekst je ZLONAMJERAN B i H je Raj samo što to mnogi ne vide.

Tako je ,BiH je raj za uhljebsku neradničku klasu

Ovakvo pravosuđe su napravili Hrvati Bariša Čolak, Borjana Krišto, Josip Grubeša i naravno vrh HDZ-a BiH.

prema glasovima za HDZ ovaj narod je sretan,ulicama prolaze nasmiješena lica ljudi

Bez iznenađenja - na dnu smo i po neovisnom pravosuđu
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari