Stranke okupljene oko HDZ BiH poručile: Fotelje nisu važne

ljubuski.info

Legitimno predstavljanje je, jedini uvjet i jedini način da država BiH ima stabilan ustroj i stabilno političko funkcioniranje. Legitimno predstavljanje kad je u pitanju hrvatski član Predsjedništva, legitimno predstavljanje kada je u pitanju implementacija odluke Ustavnog suda i popuna izaslanika za Dom naroda FBiH, je nešto što je prioritet u ovome trenu i što stranke HNS-a očekuju da dođe na dnevni red i bude prihvaćeno na način kako je to Ustavni sud odredio, priopćeno je nakon sastanka čelnika stranaka koje su nastupile u okviru koalicije HNS-a na Općim izborima u BiH.

Kako je priopćeno iz HDZ-a BiH, na sastanku je izraženo zadovoljstvo i pozitivna ocjena u smislu rezultata izbora.

Na svim razinama se ostvarilo puno više i glasova i mandata, u odnosu na prošle izbore, iako je svima poznato da problem izbora člana Predsjedništva i dalje postoji, nažalost bošnjačkim glasovima je izabran i ovog puta hrvatski član Predsjedništva, navodi s eu priopćenju i dodaje kako je stav stranaka HNS-a vrlo jasan.

Legitimno predstavljanje na svim administrativnim razinama je nešto što proizlazi iz odluke Ustavnog suda i nešto na čemu HNS inzistira i u budućnosti. Potrebno je sačuvati i vjerodostojnost i kredibilitet koji proizlazi iz izbornih rezultata koji su donijeli ili više mandata ili učvrstili poziciju stranaka HNS-a, navodi Ured za informiranje HDZ BiH.

Kako je nakon sjednice rekao čelnik HDZ-a BiH Dragan Čović rekao je kako hrvatskim predstavnicima neće biti važne fotelje.

S Kupresa je poručio da se više nikada neće dogoditi da jedan narod bira predstavnike drugom narodu na bilo kojoj razini vlasti u BiH.
Ja sam rekao, to se više nikada neće dogoditi. Nadam se da imamo dovoljno elemenata da to zaštitimo, poručio je on u kontekstu izmjena izbornog zakona i omogućavanja svim narodima da biraju svoje predstavnike u vlasti u budućnosti".

Što se tiče izbornog rezultata, on je najbolji u zadnjih 18 godina, a nakon konačnog prebrojavanja glasova znat ćemo vise o implementaciji rezultata u institucijama vlasti, kazao je.

Glas naroda

Neka se odreknu primanja kako je nama na birou vise godina

neka vas 70 posto ode kući iz fotelja pa ćemo vam vjerovat

Što 70 posto već svi znamo da su Hrvati u BiH na čelu UNO Tužiteljstva Odbrane Financija FBiH Poreske Banaka Carine... neka se odreknu fotelja i plaće ako smo mi dali živote i dijelove tijela mogu i oni barem to

Tko vam vjeruje u Vrapce ide

Hahaha

banda uhlheba i lažova koja prije rata u jugi nisu ni bate imali
godinama lažu i kradu narod kardinale po zakonu i preskoči koji ručak i lemuzinu naros ti je gkadan a kler radi svašta-sačuvaj bože-ne huškaj te narod nego pomozite narodu

Aj vi onda sjedite ko sto sjedite a ne radite a dajte platu sirotinji i vjerovat cemo vam

dajte ostavke mladjima neka pokušaju vaše znanje smo vidjeli i gorak okus imamo od njega

haaa čuli ga dajte ostavke i priliku mladima nek pokušaju.?? Pa tko brani mladima da se kandidiraju za funkcije u vlasti ?? Uostalom u ljubuškom su već na funkcijama mladi kadrovi pa vam i to nevaIja

Ovi na slici i ćaću bi prodali za stolicu,

Hrvatska rprezentacija u Rusiji je pjevaIa nije u šoldima sve svaka Čast Čović malo liči na Dalića.

A, Bože dobro ti vam se da lagati.Ostavke dajte do jedan u HNS u ,niko vas više ne doživljava ko ljude,svi ste vi lažovi koji radite samo za sebe,a i narod bježi iz ove močvare,da nebi više čeka pametniji garantira.Jadni ostat će te sami u ovoj žabokrečini ,....,.

ako naš predsjednik ne dobije fotelju izlazimo iz hns. točka.

Koje je god ovaj kriptojugosloven Covic krsten

Loš humor.

Za nekoliko god u ljubuskom ce ostat samo djeca od kradezeovaca,i kad im ne imadne tko punit proracun onda cese poklat medjuse

U cijeloj Hercegovini

Što su pokisli ovako ko da su kod rahmetlije?

Stranke okupljene oko HDZ BiH poručile: Fotelje nisu važne
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari