Otvorena sezona lova u Studencima

ljubuski.info

U nedjelju, 14.listopada, bio je pravi "lovački dan" na području općine Ljubuški. Lovci iz svih lovačkih sekcija HUL "Kravica" iz Ljubuškog ranom zorom su krenuli u brda, polja ili gdje već, kako je to i običaj "prvog dana lova".

Lovci iz sekcije Studenci, njih četrdesetak, "gostovali" su na Jesenici kod domaćina lovaca iz Stubice i Bijače, a jedan dio je "ordinirao uz vodu".

Iako lovci "nisu od velike priče i hvale" ipak su priznali da su stradala četiri vepra, što nije mala stvar, a bilo je i druge lovine. Kako nam rekoše nije toliko bitno naglasiti "strijelce", a ipak ćemo navesti samo imena, dva Ivana, Dragan i Marin.

Jedan drugi "trofej" skoro da je opjevan. Riječ je o lukavoj liji koju je upucao umirovljeni policajac Mirko - bistra oka i mirne ruke.

Jedna grupa lovaca s manje lovačkog iskustva obišla je polje pod vodstvom lovca Luke, a "platila" su dva fazana koje gotovo i nije trebalo čerupati, rekoše nam lovci na ručku u Lovačkoj kući na Trseljevini.

I ove su se godine lovci okušali u bacanju kugle, i gađanju plastičnih boca (umjesto glinenih golubova) kojih ima na svakom koraku, pa nije šteta.

Radio Ljubuški

Glas naroda

a jadni šta ćete vi lovit,pametnije bi vam bilo da pokupite smeće što ostavljate za sobom

Neka lovaca i ribolovaca uglavnom su to fini i posteni ljudi,a smece pokupite za sobom i sve ok...

kada će opet biti tombola na lovačkoj večeri, da mario dodijeli herceg dodijeli još dikoje prekucanog terenca.

A joj,lovci su najviše štetočine.

svi trebaju zadužiti drvene puške i ondabi bili pravi

Tek će lovci da dođu na svoje kad skinete tog lažnog pukovnika ,lop ova,krimi nalca, Marija Hercega a naračunu imate tri marke disuvam pare.

Otvorena sezona lova u Studencima
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari