Ocu mrtve bebe produžen pritvor

ljubuski.info

Na prijedlog Županijskog tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ), Županijski sud u Mostaru za dva mjeseca produžio je pritvor osumnjičenom Mili Šimiću, rođenom 1962. godine u selu Dragićina, općina Grude, gdje je i nastanjen, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo "ubojstvo".

Mile Šimić se sumnjiči da je 6. rujna 2018. godine u poslijepodnevnim satima, po prethodnom dogovoru sa suprugom da usmrte svoje tek rođeno muško dijete, a neposredno nakon što su ga izveli iz Kliničke bolnice u Mostaru, zaustavio vozilo u mjestu Kobilovača u blizini Mostara, te bacio korpu u kojoj se nalazilo novorođenče u provaliju pored puta. Uslijed ozljeda nanesenih ovim činom kod novorođenčeta je nastupila smrt.

S obzirom da postoji bojazan da bi osumnjičenik, ako bi bio pušten na slobodu, mogao ometati kazneni postupak na način da će utjecati na suučesnika u ovom kaznenom djelu, odnosno na svoju vjenčanu suprugu M. Š., te da postoje izvanredne okolnosti i da bi puštanje na slobodu osumnjičenika rezultiralo stvarnom prijetnjom narušavanja javnog reda, te na temelju priloženih dokaza, Županijski sud u Mostaru ocijenio je opravdanim produženje pritvora.

Županijsko tužiteljstvo u suradnji s MUP-om HNŽ-a nastavlja sa poduzimanjem istražnih radnji u ovom predmetu u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti pod kojima je počinjeno ovo kazneno djelo, priopćeno je iz Ureda glavnog županijskog tužitelja.

Glas naroda

To nije otac ,to je monstrum bolesna uma,otac stiti svoje dijete i bori se za njega ,dozivotno ga treba na robiju zbog svog bolesnog postupka.

ne treba njeg zatvorit.to je milost za njeg.njeg treba svezat za semafor na ulazu u grude da svatko vidi tu bestiju i da je pljuje do kraja zivota.ako je i sumnjao ili znao da dijete nije njegovo nije imao pravo dignut ruku na njeg.

Bozemesačuvaj od tih šimića iz gruda pravi monstrumi

Lud lajpan ,luda kada luda dica,lud zet,lud bija stari Goran sve ludo

Vjera vas uci da oprostite!
Ko je od vas bez grijeha?
Tko ste vi da sudite ikome?
Samo je jedan koji sudi svima.nama za nase grijehe,jeste li dzaba isli na mise i bezveze dubili u zid dok zavrsi,da vas se vidi kako ste bili iliste slusali sta vam se govori?
Jude,Farizeji stidite se

Sta Jude,Farizeji, kome pamet solis, nego treba ga branit, monstruma izopacenog,

Acta, non verba ...

Pazar se razmatra ikad vise ga pustit na slobodu?Andjela baciti tako?Koliko god je poremećen on toliko je i ona možda cak i vise!Sramota za rjec MAJKA

Ocu mrtve bebe produžen pritvor
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari