Opljačkan Bingo u Međugorju

ljubuski.info

U nedjelju, u 22:25 sati, izvršeno je razbojnoštvo od strane dvije nepoznate maskirane osobe, naoružane automatskom puškom kalašnjikov, nad zaštitarom TC Bingo, u industrijskoj zoni Međugorje.

Isti su od zaštitara ukrali blagajnu s nepoznatim iznosom novca i pobjegli vozilom marke Audi A 6 karavan u nepoznatom smjeru. O ovome su upoznate sve policijske patrole, krim. policija i nadležni tužitelj, navedeno je iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije.

Osim ovoga u zadnjih 24 sata zabilježeno je jedno kazneno djelo 'Teška krađa', jedno kazneno djelo 'Oštećenje tuđe stvari', te jedno kazneno djelo 'Izazivanje opće opasnosti'.

Glas naroda

Nedjelja mora biti neradna trgovački centri moraju znat da svako mora imat pravo na odmor. Naša vjera propagira nerad nedjeljom vidiš šta se dogodi kada se radi zlo.

Neka treba ga i zatvorit!

Ratniče iza tipkovnice,izađi na svjetlo dana i hrabro stani na braniku. Nemoj bleja.ti.

Policija će bankrotirat izlazeć na očevide u bingo neće imat okle goriva više nalit. Brzo će se na vratima zaduživat pancir košulje. Ko kaže u buduće ja bijo u bingu on je narodni heroj.

I neka je

Policija neće bankrotirat sve dok ima vozača koje će pljačkat

Opljačkan Bingo u Međugorju
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari