Širokobriježaninu pritvor zbog bludničenja u Dubrovniku

ljubuski.info

Zbog počinjenog kaznenog djela bludnih radnji, sudac istrage Županijskog suda u Dubrovniku dvojici je privedenih osumnjičenika odredio istražni zatvor u trajanju do 30 dana.

Naime, prema riječima glasnogovornika Županijskog suda u Dubrovniku, suca Pere Miloglava, jednomjesečni je pritvor određen za Ž.J. (23) iz Trebinja i M.Z. (26) iz Širokog Brijega.

Prema podnešenoj kaznenoj prijavi oni se terete da su oko 4:35 sati u ranim jutarnjim satima u utorak 2. listopada, odnosno po izlasku iz night bara CC Revelin, počinili bludne radnje nad štetu državljanke Kolumbije koja je također bila posjetitelj Culture Cluba Revelin u istoimenoj dubrovačkoj tvrđavi.

Kako je riječ o državljanima susjedne Bosne i Hercegovine, istražni zatvor im je određen zbog opasnosti od bijega. Oštećena Kolumbijka još je u Dubrovniku te će, kako se doznaje, biti ispitana tijekom slijedećeg tjedna.

Dubrovački vjesnik

Glas naroda

Hmm ... Dubrovnik, Revelin, kasni sati. ... Sta drugo i očekivati ...

Uh..... jaa se prepo da nije Mile Kusić Badžo zaluta u Dubrovnik,sklon je on tome uhićen nekoliko puta sad ga je nedavno snimila nadzorna kamera kako drži alat u rukama u autu

A možda je viktor Kvesić stari perverznjdk

perveznjak i platformaš

Pukla guma coviku pa drži alat među rukama...ili je možda jačao i razvijao napaćenu hrvatsku ljevicu i desnicu istovremeno pred izbore?!

Širokobriježaninu pritvor zbog bludničenja u Dubrovniku
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari