Na Bijači poginuo vozač cisterne

ljubuski.info

Nedaleko od graničnog prijelaza Bijača (BiH) jučer se dogodila teška prometna nesreća u kojoj je poginuo vozač cisterne. Cisterna koja je prevozila gorivo iz Solina iz još uvijek neutvrđenih razloga prevrnula se s bosansko-hercegovačke strane granice na udaljenosti od oko dva kilometra od Međunarodnog cestovnog graničnog prijelaza Nova sela.

Kako se neslužbeno doznaje, cisterna je vlasništvo tvrtke Sušak benz iz Čapljine, a poginuo je vozač cisterne I. Š. (45).

Prilikom prevrtanja cisterne iscurila je neutvrđena količina nafte. Očevid na mjestu događaja obavljaju policajci Zapadnohercegovačke županije.

Zbog ove prometne nesreće prekinut je promet preko Graničnog prijelaza Bijača, a autoklub BiH poziva vozače koristiti druge granične prijelaze prema Hrvatskoj.

Promet je na ovom dijelu autoceste prema Bijači bio potpuno obustavljen do subote u 8:35 sati, do kada su uklonjeni kamion, prikolica, te je sanirana naftna mrlja.

Slobodna Dalmacija

Komentari

Pokoj mu duši!

Naglasak koliko je isteklo ne kako je covika jadni poginuo?!Nek mu je Bog u pomoci

Sućut obitelji sušak

tamo je vodocrpno područje cisterne bi trebale imat pratnju policijsku no oni gonjaju branitelje i štite lopove

kakva policijska pratnja pričaš bedastoće, treba brzinu vozila prilagodit i poštovat ograničenje brzine i stvar riješena

Pokoj vjecni daruj mu gospodine.

Na Bijači poginuo vozač cisterne

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad nezakonito postane normalno... Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Ljudi trećeg reda Ružica Zeljko
ljubuski.info
Zakon pišem, tinta mi se proli Igor Božović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari