Časna sestra prirodnim lijekovima već 30 godina ozdravljuje bolesne

ljubuski.info

Kad se dođe kod sestre Ljubice Bernardice Kovač u Batin kod Posušja, automobili su posvuda.

Ljudi dolaze odsvuda; iz inozemstva, Hrvatske, cijele BiH, svih vjera i nacionalnosti. I satima čekaju. Sestra Ljubica nadaleko i naširoko poznata je po svojim prirodnim lijekovima.
Sretna sam da pomognem čovjeku koji je ranjen duševno i tjelesno. Baš se osjećam sretna kad kaže da mu je pomoglo i da je pacijent zadovoljan. Doživim neku obnovu u sebi - kaže sestra Ljubica, inače sestra kongregacije Kćeri Božje ljubavi.

Bosanske planine riznica zdravlja

Od veljače do listopada sestra Ljubica ide u berbe ljekovitog bilja. Kaže kako su bosanske planine prava riznica zdravlja, mirisavog i čistog. Dosta ih skuplja na okolnim planinama, a za nekima potegne sve do Biokova. Med je podloga većine njezinih lijekova. A sve je počelo tamo negdje 1985. godine.

Došla je jedna žena i moli me: sestro, pomozite, dijete mi umire od astme, spasite mi ga. Ja kažem: gospođo, s čim ću vam ga ja spasiti? 'Ma vi znate sigurno te trave, dajte molim vas...'. Ja sam kao dijete brala tih trava, nosala... Koliko puta me majka istukla jer se bojala da će me zmija ugristi u visokoj travi. Od rođenja sam strašno voljela te biljke. I kažem joj: gospođo, jesen je, što ću ja naći, to je sve zatrpano. I kažem joj da dođe sutra, nešto ću nabrati. Ona je otišla presretna. Ja popodne, Bože pomozi, što ću. I ja mislim, idem ja njoj ubrati trputac. Nabrala ja i široki i uski trputac. To je moj prvi lijek.

Sestra Ljubica je samljela trputac i stavila ga u vodu, zajedno s medom. Ujutro je to procijedila i dala ženi. Nakon 15 dana, javljeno joj je - dijete je opet na nogama, ozdravljeno. Napravila joj je još jednu dozu, uz zamolbu da ne razglašava to okolo jer ima stare roditelje za koje mora brinuti. No, za pet dana stigla je druga žena. I tako je priča započela...

Poznaje 110 trava, napisala i knjigu

Sestra je počela zapisivati recepte na temelju toga kako su kome pomogli. Danas dobro poznaje 110 trava, svi su isprobani u praksi, a napisala je i knjigu. Sestra Ljubica pomaže i teškim bolesnicima - njeni lijekovi pomažu kod karcinoma, bolesti jetre, kožnih bolesti, krvarenja, No, ne zaboravlja na molitvu.
Ne može se liječiti bez molitve - kaže ona.

Vitiligo, nestanak pigmenta, jedina je stvar za koju sestra Ljubica kaže da još ne zna kako izliječiti ili barem problem olakšati.

croexpress.eu

Glas naroda

A,neznam sto bi rekla bila sam kod nje.....Bog s tobom

Jučer je biha Rade Marušić,danas ova, sutra vjerojatno Sadiković...,lipa nam je budućnost. Žalosno je što se svi bogate na tuđoj muki i to dobro unovče.

Sto Sadikovic on daje svakome iste bobice

jeli ti znaš koliko vrsta ima od ti bili bobica?
Mislim da nije dobro davat pauśalne ocjene.
Dr.svaka čast i puno sriće u daljnem radu.
Mojoj dici je puno pomoga baš sa tim bobicama i naravno drugim travama

A ne znam što bi rekla za tebe kad si išla do nje

Isla sam dosta puta,i odustala sam i sama sebi sam rekla Stop.odose novci a ja isto....zahvaljivam se Smilji iz Imotskog ona me je spasila,ovim putem je pozd

50km bez računa je i kod časnice.

A znam,,,a sto svi travari nebi 1.turu besplatno vec puknu cijenu i dođi mi opet,ova gospođ.sto je rekla da istina je Cmilja iz Zmijovaca spasila je moju mamu i svaka joj cast i ima vremena da prica s osobom,i ja je poz.i Bog joj bio napomoci.Prava siiiiiiiii

časnica liči kožne bolesti
a vicika i marijana karcinome
nepokretne i sve naše probleme
pa ovi župni uredi naše sekte
zaminili bolnice izgleda samo oni liče
jel tak il ne tak poslušni?siromašni?i čisti?

kad mogu onakvi ko barić i landeka ličit ljude more brate i časna i bolje.

Od časne trave su čudo i stvarno lječe.Samo treba vjerovati.Sto je rekla sestra Ljubica svaku travu je Bog stvorio.Treba bit uporan i pit njezine čajeve i ostale pripravke sto ti dadne.Neka te dragi Bog poživi i čuva sestro Ljubice.

vijeru nam pripovidaju sekte
liče nas vračevi i vračare
a ekonomiju vode lopine
i vi se čudite kako narod nestaje
jel tak il ne tak poslušni?siromašni?i čisti?

Bio kod nje zbog želudca.Polomila me.Drž ruku drž nogu tamo vamo.Pa uzmi ovo ono i dobro naplati.Savjet svima idite dokoru.Ne može vam neko namještati zeludac.Ima ultrazvuk i doktor.

Slažem se, bolje ići doktoru..... lakse mi nekako kad me namagarči i opljačka školovan Čovick....manje izgledam [ * neprimjereno * ]!

Samo SARIC, on ne uzima novac.

Ljude muka goni a od časne i trava nema ništa nek se javi neko ko je dobio đžabe travu to je skupo bože sačuvaj dadne jednu terapiju kao uzmi još jednu i naplati mi160km a ja pare zajmila od tog ništa ko hoće nek ide

Izopćena više od 15 godina. Bože sačuvaj.

Islati ova casna u zagreb u bolnicu pase krila paje jedna zena pitala jesto ti ona casna sto lici ma jesam nemoj nikom kazat molimte bila u bolnici u zg dvadeset puta moj narode glupi onatije teska u novcu godisnje zaradi bruto tri mil maraka nije ona casna onaje bankarica koja jadnu sirotinju glupu vara a itriba onase lici po evropi a vami prica kako sve lici tovamje banka koja prodaje travu.ovcama

Časna sestra prirodnim lijekovima već 30 godina ozdravljuje bolesne
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Audio/Video

Posljednji komentari