Potpisan sporazum o suradnji s FPMOZ-om

ljubuski.info

Jučer je, u prostorijama Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti u Mostaru (FPMOZ), potpisan sporazum o suradnji s Edukacijsko rehabilitacijskim centrom za djecu, mlade i odrasle osobe Ljubuški.

Sporazum su potpisali, u ime fakulteta, dekan prof.dr.sc. Mario Vasilj i, od strane Edukacijsko rehabilitacijskog centra za djecu, mlade i odrasle osobe Ljubuški, ravnateljica Marija Kikaš.
Mi smo danas iznimno sretno i ponosni što možemo ostvariti ovakav vid suradnje s Fakultetom i ovakvim ugovorima utiremo put budućim generacijama i omogućujemo im konkretnu perspektivu, kada izađu sa svojih fakulteta da imaju stabilne radne uvjete, a s druge strane da im tijekom studiranja možemo omogućiti vrhunske uvjete za obavljanje prakse. Ovo je iznimno važan događaj i ja sam uvjerena da je ovo tek jedna polazna komponenta i da će biti još puno suradnje između naših ustanova koje ćemo mi u narednim godinama ostvarivati, rekla je ravnateljica Edukacijsko rehabilitacijskog centra za djecu, mlade i odrasle osobe Ljubuški Marija Kikaš.

Jako sam zadovoljan kao pomoćnik dekana za studentska pitanja što smo potpisali ovaj sporazum. I što će naši studenti imati praksu. Drago mi je da smo prepoznali i upoznali važnost šire društvene zajednice i okruženja, i nadamo se da će ova suradnja biti samo početak jedne uspješne suradnje na obostrano zadovoljstvo. Bitno je naglasiti i da na ostalim smjerovima želimo ostvariti ovakav vid suradnje, i jučer je bilo riječi na informatici gdje je rečeno da će se uvesti obavezna praksa, za preddiplomski, a pogotovo za diplomski studije, po uzoru na sve fakultete iz Republike Hrvatske, kazao je povodom potpisivanja ugovora dr.sc. Tomislav Volarić.

Iznimno nam je drago zbog potpisivanja ugovora o suradnji jer smo posebni htjeli da studenti edukacijske rehabilitacije imaju mogućnost stjecanja prakse u svim ustanovama, tako da smo tražili da im se otvore mjesta u svim gradovima u okruženju, pa i u susjednoj Hrvatskoj gdje smo imali tu priliku , jer oni tamo izuzetno puno prakse, i čak kroz pojedine predmete imaju obvezu biti u ustanovama na praksi. Na kraju moram naglasiti ono što je najbitnije jeste da diplome koje se dobiju na našem fakultetu automatski se priznavaju u Republici Hrvatskoj, rekao je dekan prof.dr.sc. Mario Vasilj.

Glas naroda

Dobro je da nisu došli zaboravljeni da traže svoja prava na tom potpisivanju sporazuma

Oni nisu zaboravljeni vec prevareni branitelji uhljebu jedan

Blago ti majci samo se ti naslađivaj vidi Bog sve i nije te strah,okani se jadni ljudi oni traze svoje a ne tvoje gospodo

ako dobro usavrše strane jezike
možda i nađu posa van domovine
a ako ne onda će njihove diplome
da u kući vise kao ukrasne slike
a oni će kod domogoja žeti i okopavati smilje
i cipat drva u međugorskog gazde
učite jezike strane i bižite iz ničije zemlje
jel tak il ne tak blagoslovljeni banditosi

Potpisan sporazum o suradnji s FPMOZ-om
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari