U Ljubuškom obilježen Dan policije

ljubuski.info

Jučerašnje obilježavanje Dana policije i blagdana sv. Mihovila započelo je polaganjem vijenca i paljenjem svijeća ispred zgrade Ministarstva unutarnjih poslova ZHŽ-a u Ljubuškom.

Nakon toga policajci su se zaputili u središte grada, gdje je položen vijenac i zapaljene su svijeće ispred spomenika poginulim braniteljima na Trgu Franje Tuđmana u Ljubuškom.

Potom je u crkvi sv. Ante na Humcu upriličena misa za sve poginule i umrle pripadnike policije koju je predvodio humački gvardijan fra Dario Dodig.

Fra Dario se u propovijedi osvrnuo na težinu policijskog posla, rekavši kako često od policijskih službenika čuje kako se oni u svom poslu "svašta nagledaju", te ih je pozvao da uvijek nastoje očuvati "uravnoteženost" pri bavljanju policijskim poslom i primjeni policijskih ovlasti.

Svečanost u Fragoli

Nakon sv. mise, policijski službenici i namještenici Ministarstva unutarnjih poslova ZHŽ okupili su se na svečanosti u restoranu "Fragola" u Radišićima, kojoj su nazočili predstavnici vlade ZHŽ-a, općine Ljubuški, te brojni drugi uzvanici i gosti.

Tu je prikazan kratki video uradak na kojem je predstavljeno sve ono što je u MUP-u ZHŽ-a učinjeno kroz proteklo vrijeme, a potom se nazočnima obratio ministar unutarnjih poslova ZHŽ-a Zdravko Boras, koji je policajcima i policajkama čestitao njihov dan.
Čestitam na poštenom i predanom radu, zahvaljujući kojem je Zapadnohercegovačka županija najsigurnija u Federaciji BiH. Također, uz svakodnevni rad na području Županije naši policajci sudjeluju u raznim akcijama izvan Županije te s ponosom mogu reći kada su naši policajci pokazali kako se mogu uspješno nositi sa svim izazovima kazao je prilikom govora ministar Boras, koji se posebno zahvalio dopredsjedniku Vlade i ministru financija Toniju Kraljeviću, rekavši da mu je Kraljević uvijek bio na raspolaganju zahaljujući čemu su uspjeli osigurati bolje plaće i uvjete rada svim djelatnicima MUP-a.

Uzvanike i goste tom je prigodom pozdravio i ministar Toni Kraljević.
Ono što ostaje naša trajna obaveza je jačati županiju, jačati Ministarstvo unutarnjih poslova, kao jednu od najvažnijih karika županije, a županija je zadnji branik nacionalnih interesa. Jačati ju i u kadrovskom smislu, jačati je i kroz materijalno tehnička sredstva kako bismo odgovorili izazovu vremena, bili kompatibilni i konkurentni, a isto tako jačati je potpisivanjem kolektivnih ugovora i ravnopravnim statusom svih naših uposlenika, kazao je ministar Kraljević u svom obraćanju, te je svim djelatnicima MUP-a poželio zdravlja i uspjeha u obavljanju svoje časne zadaće.

Uz prigodnu molitvu nazočne je potom blagoslovio fra Robert Jolić.

Radio Ljubuški

Glas naroda

dan haračlija i skupljača lemuzine za ovu krmad u kravatama

Boze te oslobodi od grijeha

Iz ovog govora se vidi da će ponovo nakon izbora sve ostati isto.Brojne afere nisu uništile ministra policije jer mu podršku daje ministar financija koji se pravi kao gospodin.Ako mogu skupa davati podršku jedan drugome kakva je onda razlika između njih.Nikakva.Sve je to isto stado od jednog pastira našeg načelnika.Naš načelnik to sa strane lijepo promatra i divi se kako sa svima njima manipulira.Sam sebi se čini veliki čovjek.Kad se ovo gleda onda je zbilja najbolji.Drži konce,orkestrira na kraju vidi plodove svoga vladanja.On ko vuk sit ovce na broju.Narod koji nema svoje ja opet će zaokružiti isto,jer bolje i ne zaslužuje.
E moj narode.

Analitićaru, nije to ni blizu tako..

Tako je to.Naš načelnik svima dirigira,on je jedan i jedini.Svi oko njega su mali pastiri koji čuvaju stado samo za njega.Jel tak ili ne tak izbjeglice.

Tisuću i jedan ih Vrag odnio sve . Amen.

Vidi Mihovila koda je trudan sav sa skaca jad

I [ * neprimjereno * ] ko tuc sav puca od debeline tribaju gace sa gumom da bolje dise

zna li se ko je njabolji milicajac

Svaka cast ovo je pravi covik samo u badze jede ali restoran se ne zove Fragola odavno

Najbolji policajac Granic iz Vasarovica

najbolji policajac je [ * neprimjereno * ]i makso

Predizborno bancenje HDZ u Fragoli.
Kakve veze imaju pojedini ljudi ovdje sa danom policije osim što su u stranci.
Jadno i prividno pominjati mrtve policajce i njihove zasluge sebi prisvojiti za par glasova.
Još jednom kažem, jadno, providno i neljudski .
Pljuc.

Dan uhljeba i kokošara.

Čupanije što prije ukinut a sav novac koji prima golema administracija usmjerit na socijalu, zdravstvo i školstvo. Pogotovo kad ovaj krimos [ * neprimjereno * ] govori o poštenju, Bože ubrani.
Sve policajce i ostale državne službenike, vojnike, doktore, profesore, koji su stranački obojeni odmah otpustiti sa posla kako bi se mogli nesmetano baviti strančarenjem. Oni ne mogu raditi za dobro svih nas ako su opredijeljeni za određenu stranku, pogotovo ako je mafijaška.
Hoćemo u Europu, tako je u Europi.

pa mi bi davno bili u evropi ali nedaju oni
tri banditosa što narodu sudbinu kroji
jek takbil ne tak veliki srbi veliki hrvati i veliki bošnjaci

Je li ovo turnir stokilaša?

ovo je takmičenje tko će narod više da zahebe
takmiče se lopone i ispod abeta sekte
jel tak il ne tak poslušni siromašni i čisti

Vidi Borasa isti onaj Zlotvor iz crtica Zvonko hahahaha

A di je Zumbonja? Bit će da žica na ulici za 20, 30 maruna, ahahahaha

Pogrešno, nije turnir stokilaša, ovo je turnir stopedesetkilaša

[ * neprimjereno * ] je u osmom razredu ima 100 kila

Režim dobro zna ko ih drži na vlasti! Bez represivnog aparata ,političari nisu tako jaki !To se dobro vidilo ,kad je vladajući režim uporabio silu, na UZB,ničim izazvan!Što će Zaboravljeni Branitelji i narod ,znati vrednovati na izborima!Policiji želim sretan dan sv. Mihovila ,nek se više bave svojim temeljnim zadaćama , manje čorbanju sa političarima ! Koji će poslije izbora biti bivši-konstruktivna oporba!

Pao vam Vasa.

Pa tko naplaćiva harač dok se oni ovde prežderavaju?

Ako su u najtežim vremenima za Hrvate u BiH glavni bili Boban Jelavić Medić Rupčić a sad kantonalni ministar MUP-a ŽZH ovaj Boras mi nestajemo sto posto

pazar nije [ * neprimjereno * ] u zatvoru u lori-vidi HDZ gvardijana kako škropi da li zna koga jadan nebio dario

Sveti Mihovil je danas i zašto se nije danas obilježio dan policije .

Ovdje nema policije ovo je sve civil do civila isto je u sjevetnoj koreji radnici i znalci aut politička milicija i nešto što će izaći kad treba u pevim redovima

Rupčić je i danas alfa i omega sve financije idu preko njega a i još dva nabavljača al polako neće više bit nagodbe svi zajedno će u prdekanu

Kaze pita policajac prostitutku sta radis ti na ulici,kaze ona sramotim familiju ko i ti ..

Ako se nevaram iz JNA su se Jelavić i Rupčić vratili krajem,1992god.Medić je bio anonimus na početku rata,tek kad je UDBA počela kuhat Bosanski lonac,ovi stupaju na lice dana,obično bi se krili od pravih bojovnika ili im se ulizivali,dok nam nisu zapaprili svima.onda se čudit Baji Miličeviću,kakav je god bio je u ratu.

Ovo je vojska stranke HDZ BiH

A kako bi vi ajmo rec kad bi dobili izbore. Koga bi vi zvali na domjenak. Ko bi vam bio ministar. Trazim odgovor pravi da znam za koga cu glasat.

ne možete vi bjednici peharu čistit cipele a bojite ga se da vas kad tad ne jami

nebi stavili tokara i prevaranta dvaju država za ministra-zna se ko može bit ministar
najbolji u toj ekipi-u svakom pogledu

Gdje je objavljwn netjecaj po kojem je Fragola izabrana za.mjesto domjenka ili si i to rijesio,izravnim sporazumom,ima li jos iko u ljubuskom da moze zaradit 50 maraka od vas,imam i ja krmetine na.meniju,cevapa i svega,aaaa ministre,aaaaa ostali politicari,sta vi sutite,mislite da narod ne zna,zna i n
Onda kad sutra meko nesto kaze vi.govorite protivnik hdza,nijd niko protvinik hdz nego glupana bez morala iz i hdza

"Jeli to cirkus , ne to je mup... kakvih je to bu.... skup...

Da meni ovako stoji odjelo ko bizi nebi ga nikad skida

pogotovo kapa i naocale

Od kada je fra Škroman u miliciji, ili je možda postao šaptač [ * neprimjereno * ]ima,

A, šta je, krivo van sto je uredan covik? Pa ne ide sve priko noći, covik se trudio i postiga to sto je postiga. crkniteeeeee, placiteeeeee Zdravko samo naprid i nikoga se ne boj. Niko nije napravila do sada za policiju to sto si ti napravia. Ti si oličenje ovih naših prostora a ovi sto su ljubomorni na nas odnosno na tebe, ma koji ih benda. Mmmmmmmmok šerifu,moj broj je osta stari. Šifra: ima uvik

U zemunski klan je dobar kakvi su ovi krimilicajci
Boze te sacuvaj.

dodigos gvardijan HDZa škropi [ * neprimjereno * ]a koji sutra ide na sud u split za krađu
fala ti bože jeli ovo lud zbunjen normalan

U Ljubuškom obilježen Dan policije
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Bez izbora pred izbore Ružica Zeljko
ljubuski.info
Život proveden u crvotočini Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Kad porastem, biću na proračunu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Ima li nam života ako "naši" ne pobijede? Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari