Federacija europskih karnevalskih gradova slavi rođendan u Hercegovini

ljubuski.info

Nakon što je grad Šabac u Srbiji bio domaćin ovogodišnje konvencije FECC-a, grad Čapljina u Bosni i Hercegovini će sljedeća četiri dana biti domaćin rođendana FECC-a, tj. manifestacije koja se zove "Dies Natalis."

Iako je "Dies Natalis" zabavnija i manje službena manifestacija u odnosu na konvenciju, prilikom ovogodišnjeg "Dies Natalisa" će se održati službeni sastanak međunarodnog karnevalskog odbora, a bit će upriličena i komemoracija te misa zadušnica za nedavno preminulog osnivača i prvog predsjednika FECC-a, Henrya Van Der Kroona.

Ljubuški "Meštar od Karnevala" Jakov Begić, predstavljat će grad Ljubuški na ovoj manifestaciji, te ističe kako su ovakve manifestacije uvijek dobra prigoda za upoznavanje sa novim karnevalskim grupama, i dogovaranje brojnih nastupa i gostovanja.

Neslužbeno će brojni posjetitelji "Dies Natalisa" posjetiti i grad Ljubuški.

Karnevalsko društvo Prolog

Glas naroda

ova gospoda malo uranila pa valjda kolko ja znam karnevaI počima 07 10 2018 i trajat će 4 godine tako da nam suza neće falit mismo i u plusu biće tu i cirkusa jedino da nisu možda došli malo ranije kao promatrači da nadgledaju fer i poštene izbore ko zna

Maske su pale!Ova karnevaIska ekipa vlada predugo!

Bilo je bolje dok su se pitali ovi iz šapca!

Federacija europskih karnevalskih gradova slavi rođendan u Hercegovini
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari