Vrijedna donacija Croatia osiguranja centru za osobe s teškoćama u razvoju

ljubuski.info

Javna ustanova Edukacijsko-rehabilitacijski centar za osobe s teškoćama u razvoju Općine Ljubuški, počeo je sa radom 1.10.2017.

U prvoj godini rada, kroz centar je prošlo 64. osobe s teškoćama u razvoju. Najmlađi korisnik ima 3 godine dok najstariji ima 33 godine. Korisnici su uglavnom sa područja Ljubuškog ali vrata Centra su, po dogovoru i shodno kapacitetima otvorena za suradnju i sa drugim općinama, tako da ima korisnika i iz Gruda, Posušja, Čapljine i Čitluka. Centar kao javna ustanova je budžetski korisnik, ali dodatno se financira i unaprjeđuje svoje poslovanje i kroz donacije i razne projekte.

Croatia osiguranje se rado odazvalo zamolbi za pomoć u radu Centra te je omogućilo nabavku bobath stola sa električnim podešavanjem kako bi olakšalo rad osoblju Centra u pomaganju onima najpotrebitijima. S obzirom na značajnu prisutnost Croatia osiguranja u lokalnim zajednicama diljem BiH, strategija sponzorstava i donacije kompanije usmjerena je na pokretanje pozitivnih promjena upravo u lokalnim zajednicama te je usko vezana uz temeljnu djelatnost, vrijednosti i osobnost brenda.

Vrijednu donaciju, 26.9.2018. službeno je ravnateljici centra Mariji Kikaš, predala Silvana Ivančić, izvršni direktor Croatia osiguranja.
Iznimno smo zahvalni Croatia osiguranju na donaciji. Bobath stol će nam uvelike olakšati rad i nadamo se kako će ova donacija biti primjer i poticaj ostalima pomoći. - Izjavila je Marija Kikaš, ravnateljica Centra.

Radio Ljubuški

Glas naroda

Jedna mala opaska,to nije “croatia osiguranje”platilo već ljudi koji plaćaju to osiguranje.Ako se to ne ispravi dat ću otkaz tom osiguranju nakon Nove godine!!!

prvo dobro opuhaju raju onda mrvice dadnu u humanitarne svrhe
farizeji humanitarci objasnite narodu kako ste zapošljeni tamo po kojem ključi

kradu a sirotinji mrvice daju a onda pevaju po crkvama ko HDZ kanarinci

Vrijedna donacija Croatia osiguranja centru za osobe s teškoćama u razvoju
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari