Sutra predstava "Mrginji su u glavi"

ljubuski.info

U srijedu 26. rujna s početkom u 20 sati u svadbenom salonu Ohio u Ljubuškom bit će održana humoristična i poučna predstava " Mrginji su u glavi".

Predstavu organizira Klub kulture "Libuša".

Predstava "Mrginji su u glavi" govori o dvije tradicionalne hercegovačke obitelji koje su desetljećima u zavadi oko mrginja, tj. međa.

Tako međe između njihovih njiva postaju ujedno i nepremostivi mrginji u glavi.

Naime, mladić iz jedne i djevojka iz druge su zaljubljeni, a roditelji im ne dopuštaju da budu zajedno. Oni se ne žele odreći jedno drugog i pokušavaju se izboriti za svoju ljubav.

Izvorni hercegovački jezik, šale kojima ovaj kazališni komad obiluje te talent glumaca amatera polučili su velike uspjehe na dosadašnjim izvedbama.

Preporučena cijena ulaznice je 5 KM.

Glas naroda

ha ha ha kako divno petaka nedam volim maznut cevape posto ne jedem predizborne

Tako je bolje maznut ćevape. A usput ni Komšić ni Falatar ni Lijanović ni Bećirović nevole "mrginje" trebali ste ih pozvati za počasne goste.
Samo znam gdje nema mrginja/granica tu je kaos, i malom djetetu ako ne postavimo mrginj/granicu dobit ćemo delikventa. Poanta je dičimo se hercegovačkim mrginjima ili ti ga SUHOZIDIMA koji su kulturna baština Hrvata.

Pozz za najljepše oči na svitu.

Sutra predstava "Mrginji su u glavi"
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari