Središnja Bosna pobjednik 19. športskih igara invalida Domovinskog rata HVO-a

ljubuski.info

Momčad Srednjobosanske županije ukupni je pobjednik 19. športskih igara invalida Domovinskog rata HVO Herceg Bosne, koje su održane od 21. do 23. rujna u turističkom ljetovalištu Drvenik u Republici Hrvatskoj.

Od deset sportskih disciplina u kojima su se natjecali ratni vojni invalidi (kuglanje, pikado, stolni tenis, streljaštvo, viseće kuglanje, plivanje, šah, utrka u invalidskim kolicima, sportski ribolov i boćanje) predstavnici Srednjobosanske županije bili su najbolji u četiri te su s 84 boda od maksimalnih 100 slavili ispred Zeničko-dobojske i Zapadnohercegovačke županije.

Na ovogodišnjim igrama sudjelovalo je 360 ratnih vojnih invalida HVO-a iz Srednjobosanske, Posavske, Hercegovačko-neretvanske, Zeničko-dobojske, Hercegbosanske, Sarajevske i Zapadnohercegovačke županije.

Najuspješniji pojedinci u deset disciplina od 12. do 14. listopada sudjelovat će na Svehrvatskim igrama.

Održavanje 19. športskih igara invalida Domovinskog rata HVO-a financijski su podržali HVIDR-a Republike Hrvatske, Federalno ministarstvo branitelja, Federalno ministarstvo kulture i sporta i GMS Vitez.

Komentari

Gdje su invalidi iz Posušja i Širokog,kako možete zvati skupinu profitera Zapadnohercegovačkom županijom. Uspjeli ste podijeliti i Hvidru,zahvaljujući osobnim interesima.

pitaj Jope i Duspare di su , to je njihovo privatno neće oni da se druže sa ostalima, ali dat će im članovi takvi su i Mostarci pametnjakovići kao što si i sam , a Široki je tu, e baš taj Jopa i Duspara su istupili zbog osobnih interesa i te kako osobnih

Iduće godine igre će biti u Offenhimu a onda u Dublinu

Slika korisnika strangelove

Slabo ferplej igrača, mislio sam da će ih bit bar 20 000

Središnja Bosna pobjednik 19. športskih igara invalida Domovinskog rata HVO-a

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad nezakonito postane normalno... Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Ljudi trećeg reda Ružica Zeljko
ljubuski.info
Zakon pišem, tinta mi se proli Igor Božović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari