Izviđač neće igrati regularni dio prvenstva Premijer lige BiH

ljubuski.info

Nakon što je Europska rukometna federacija odlučila kako neće suspendirati Rukometni savez Bosne i Hercegovine, poznati su i detalji za novu sezonu Premijer lige BiH.

Iako je planiran početak nove sezona u najelitnijem rukometnom natjecanju za ovaj vikend, to se ipak neće dogoditi, jer je početeak odgođen za srijedu 10. listopada.

Aktualni prvak Bosne i Hercegovine, momčad RK Izviđač, neće igrati regularni dio prvenstva, budući da nastupa u SEHA regionalnoj rukometnoj ligi. Upravo zbog toga, RK Goražde, zadržat će status premierligaša.

Krajem sljedeće sezone, u Premijer ligu ulazi, prvak Prve lige RS-a, dok će se putnik iz federalnog dijela znati tek nakon dodatnih kvalifikacija. Pobjednik dvoboja između prvaka dvije federalne prve lige, izborit će nastup u Premijer ligi BiH.

Također, krajem sljedeće sezone društvo najboljih napustit će tri posljednje plasirane momčadi.

svijet-rukometa.com

Glas naroda

Zašto da budu bih prvaci kad mogu biti kanta za napucavanje u seha ligi kradeze uprava

Blago bolesnima

Pokaži se pa da te kooptirani u upravu, donesi pare, smeta ti svatko tko za svoj grad i klub nešto radi. Ništa ne znaš nego frustriran pljuvati po svemu

Ovo je samo dio projekta vraćanja sjaja, baš onako kako adz kleptomani vide!
Jad i čemer od uprave!

Izgleda da je Izviđač puno više od sporta

Izviđač neće igrati regularni dio prvenstva Premijer lige BiH
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari