Raspisan natječaj na temu stradalih franjevaca

ljubuski.info

Vicepostulatura postupka mučeništva "Fra Leo Petrović i 65 subraće" u suradnji s Društvom hrvatskih književnika Herceg Bosne raspisala je nagradni natječaj na temu "Pobijeni hercegovački franjevci tijekom i u poraću Drugog svjetskog rata" za uratke iz književnosti, glazbe, likovne kulture, povijesti, računalstva, umjetničke fotografije i videa.

Natječaj je otvoren za učenike osnovnih i srednjih škola te za studente.

Radove treba poslati najkasnije do 15. prosinca na adresu: Vicepostulatura, Kardinala Stepinca 14, 88220 Široki Brijeg, s naznačenim imenom i prezimenom, adresom, brojem telefona, datumom rođenja i nazivom škole koja se pohađa.

Po završetku natječaja dodijelit će se tri nagrade i plakete za najbolje radove u kategoriji uzrasta iz nabrojenih područja koje će biti uručene na "IX. danima pobijenih hercegovačkih franjevaca" od 4. do 7. veljače 2019. godine, priopćeno je iz Vicepostulature postupka mučeništva "Fra Leo Petrović i 65 subraće".

Glas naroda

koliko je ljudi izgubilo svoje živote
zbog vaše fanatične politike
njih i njihove žene i sirotu dicu i nespominjete
da su molili da nisu mržnju sijali
bili bi živi i oni i naši stričevi i dijddovi
jel tak il ne tak poslušni? siromašni? čisti?

Raspisan natječaj na temu stradalih franjevaca
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari