Javna tribina i obiteljski seminar u Međugorju

ljubuski.info

"Obiteljsko savjetovalište Međugorje" (OSM) od 21-23.09.2018. organizira Javnu tribinu i Obiteljski seminar. Kroz ova dva događaja želi se ukazati na jedinstvenu i nezamjenjivu ulogu obitelji u društvu. Od velikog je značaja obitelji pružiti potporu i ohrabrenje na njezinom putu trajnog odgoja i rasta u vjeri, a kako bi se zaštitila i uspješno suprostavila negativnim trendovima današnjice.

O izazovima pred kojima se obitelj nalazi tijekom Javne tribine - "Obitelj stup društva - kako odgovoriti izazovima današnjice? " govoriti će predavači kojima je obitelj i dobrobit njezinih pojedinaca profesionalno područje interesa, te koji u svojem privatnom životu dijele vrijednosti na kojima obitelj počiva a to su: Dr.sc. Josip Bošnjaković - svećenik, psiholog, psihoterapeut, Prof. dr. sc. Darinka Šumanović - Glamuzina - liječnik pedijatar, Prof. Ankica Baković - psiholog, psihoterapeut. Kroz interdisciplinarni pristup govoriti će se o teološkoj, psihološkoj i antropološkoj pozadini funkcioniranja obitelji. Tribina će se održati u petak 21.09.2018. u 19:00h, dvorana Ivana Pavla II (žuta dvorana) ulaz je slobodan.

"Seminar za obitelj" obuhvatiti će interaktivna predavanja sa zajedničkim radionicama u malim grupama za supružnike kao jednakopravne nositelje obiteljske zajednice sa svojim specifičnim i različitim ulogama koje se nadopunjuju. Seminar će integrirati stručna predavanja, praktična iskustva, i radionice u kojima će aktivno sudjelovati sami polaznici. U sklopu seminara planirana je i "Sveta euharistija za obitelj". Također je važno naglasiti kako će tijekom održavanja seminara biti organizirano i čuvanje djece. Seminar je besplatan uz obavezne prijave na : osmedjugorje [at] gmail.com : +387 63 774 576

Organizatori srdačno upućuju poziv na sudjelovanje u ova dva obiteljska događaja.

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Bez izbora pred izbore Ružica Zeljko
ljubuski.info
Život proveden u crvotočini Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Kad porastem, biću na proračunu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Ima li nam života ako "naši" ne pobijede? Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari