Lovci iz Ljubuškog, Čapljine i Čitluka polagali lovački ispit

ljubuski.info

U Ljubuškom je 45 lovaca iz Hercegovine pristupilo polaganju lovačkog ispita. Riječ je o lovcima iz Ljubuškog, Čitluka i Čapljine, a predsjednik Povjerenstva za polaganje lovačkog ispita Alojzo Dunđer objasnio je kako izgledaju detalji polaganja lovačkog ispita.

Ukupno se prijavilo 45 lovaca iz Ljubuškog, Čapljine i Čitluka. Sam ispit utvrđen je Zakonom o lovstvu u FBiH i Pravilniku o načinu polaganja ispita kao podzakonskim aktom koji donosi Federalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva. Polaganje predviđa pismeni dio od oko 50 pitanja gdje kandidati moraju točno odgovoriti na 60 posto pitanja, no potrebno je izdavanje uvjerenja od resornog ministarstva o položenom ispitu te su nakon toga lovci formalno-pravno članovi lovačkog društva i lovačkog saveza, kazao je Dunđer.

Mario Herceg iz Hrvatske udruge lovaca Kravica - Ljubuški najavio je lovačku večeru koja će se organizirati u subotu, 6. listopada. u jednom svadbenom salonu na Humcu.

Na večeri će bit upriličena i bogata tombola na kojoj će biti podijeljeno 12 lovačkih puški.

Glas naroda

A štaćete lovit jadna vam majka daliste novce lažnom invalidu i pukovniku Mariju Hercego da on može lovit jelene po bosni a vama će pustit par [ * neprimjereno * ]avi fazana.

Dobro si rekao.on jelene a mi par fazana..a dobro tako nam i treba kad smo g.lupi i jadni..

A tih nekoliko fazana iz uzgoja i nekoliko zečeva iz uzgoja to se pobije isti dan kad se puste

HDZ politika lovačkih kuća

Loviste je zapusteno jer se ne vrsi kontrola tijekom godine. Treba donjeti pravilnik kakvo stanje raslinja moze biti u lovistu ali da ga nečiste pozarom. Divljac treba minimalnu pomoc od strane lovaca ali im treba pogotovo zimi. Zato lovci izađite iz kafane i samo malo truda i biti ce sve OK...

Čuli 6 lustopada misliš da će izborna šutnja dovesti kandidate za izborw eti zaboravljeni na večeru

Vježbajte gađanje u Maria

Treba smanjiti broj lovaca,nema prostora ni divljaci a pusaka ko u filmu..ali nek se polaze,bit ce novca za clanarine i onda u provod

Treba zivini puske isporucit da se ima cime branit,gledam "lovca" ranio orla i nezna sta ce s njim,kaze pucao zato sto orao nosi kokosi,pa treba onda atomsku bacit u sumu da nema nicega,nek su koke na broju..
Vi ste bolesna vrsta ljudi

Jadno je ovo polaganje kod ovih ljudi. Što se tiče te " divljači", fazan trči bajerom i ćurne kad si blizu njega. Eto lovaca i lovstva.

Ma jok bitno je da pukovnik Herceg sidi prid kafićom i radi sa lovačkim param a naračunu udruge nema ni marke.

ebli vas lovci vas hebli,samo pucaju okolo,sve pobiše,ostavljaju smeće umisto da čuvaju okoliš i životinje

a dimu je najveći kriminalac, švercer kurda i ostale robe i najveći krivolovac sa orovlja koji je sada lovočuvar

Zna li lažni pukovnik da je podnesena kaznena prijava protiv njega

Ima ih više.

Ovaj Herceg je najveći pokvarenjak i kriminalac u ovoj žlibini a štiti ga ministar bizon.
Članarina se povećala a unos divljači u pola smanjen.

Lovci iz Ljubuškog, Čapljine i Čitluka polagali lovački ispit
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari